Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Clarea

Czy chciał ode mnie tylko seksu? Mam prawo czuć się trochę oszukana?

Polecane posty

Gość Clarea

Na studiach poznałam takiego chłopaka, jest na moim roku. On pierwszy zaczął się do mnie uśmiechać, potem zagadywać. Zaczęliśmy pisać a później spotykać się. No i pewnego wieczoru wyszliśmy na piwa, trochę się upiłam. W pewnym momencie on złapał mnie za rękę, a później zaczęliśmy się całować, zaczął dotykać mnie po udach. Do niczego więcej nie doszło, za dużo wypiłam i odwiózł mnie taksówka do mieszkania, jeszcze złapał mnie za tyłek. Ogólnie miał na naszym kierunku przyjaciółkę, spędzali czas razem ale ona miała chłopaka. Myślałam, ze to zwykła przyjazn. Zaprosiłam go na kawę za to ze mnie odwiózł, zapłacił za taksówkę, wcześniej postawił piwa. A on na tej kawie mi powiedział, ze nie chce związku i żebym nie robiła nadziei sobie. Zażenowało mnie to, zapytałam po co akurat mi to mówi. Odpowiedział, ze się całował ze mną. Potem chciał mnie jeszcze pocałować. Już się nie spotykaliśmy ani nie pisaliśmy. Nie długo po tym był w związku z ta swoją przyjaciółka. To była kwestia może tygodnia, widziałam, ze szli za ręce ale nie skojarzyłam ze mogą razem być, dowiedziałam się dzisiaj. A jeszcze dwa dni temu gadałam z nim o snapchacie i zasugerował, żebym mu nagie zdjęcia wysyłała. Pomijając to, czuje się tak dziwnie. Może coś do niego poczułam a on chciał ode mnie tylko seksu. A może nie warto się tym przejmować?

Gość gość
Nie warto się przejmować,dał ci wyraźnie do zrozumienia żebyś niczego nie oczekiwała.Nie wiem czemu się z tobą całował,może chciał sprawdzić czy coś na niego zadziałasz ,ale tak się nie stało. Odpuść i zapomnij ,wyjdź z tego z honorem.Dobrze ,że nie doszło do seksu. P.S. nie pisze się i nie mówi ,że "wyszliśmy na piwa" czy "postawił piwa" tylko "piwo" ,nawet gdyby było tych piw 100 to zawsze piliśmy PIWO , on postawił PIWO it.d.