Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zaczynać rozmowę z facetami na Tinderze?

Polecane posty

Gość gość

Ja już naprawdę nie wiem. Piszę do nich wiadomość typu "hej, widzę, że tak samo jak ja interesujesz się ... Może miałbyś ochotę pogadać, poznać się?" (Jeżeli oczywiście ma coś napisane na profilu). Jeśli nie to po prostu pytam jakie ma pasję, zainteresowania oraz daję propozycję poznania się. To udało mi się z jednym popisać, spotkaliśmy się 2 razy ale kontaktu już nie mamy. Inni albo w ogóle mi nie odpisują, albo totalnie nie ma o czym rozmawiać lub traktują ten portal i rozmowę z kimś jako zabawę. Nie wiem gdzie mogę poznać interesującego faceta. Inne portale odpadają...

Gość gość
może facetów z pasją po prostu nie ma?

Gość gość
na tinderze ludzie szukają seksu

Gość gość
Widzę, że masz taką samą sytuację co ja tyle, że z tą różnicą, że ja chciałem poznać fajną dziewczynę ;) Raczej bym nie liczył na kogoś normalnego na tego typu portalach. Już ktoś to poruszył, że szybki seks można tam znaleźć a nie miłość na całe życie.

Gość gość
na portalach randkowych siedzą sami psychicznie chorzy ludzie

Gość gość
Już tracę nadzieję, nie jestem żadną desperatką po prostu chciałabym mieć chociaż zwykłego kolegę, żeby wyskoczyć na kawę, porozmawiać, pobiegać czy pójść gdzieś. Ale się nie da... :/ więc już nie wiem jak do nich podchodzić żeby w końcu coś się udało

Gość gość
Ja tej nadziei nie mam i zacząłem żyć sam. Raz, że ludzie pokazali co dla nich znacze, a dwa, że chyba jest nawet lepiej bez ludzi :-)

Gość gość
A tak z ciekawości, skąd jesteś i ile masz lat? Możesz podać same województwo jeśli nie masz ochoty podawać nieco dokładniej ;)

Gość gość
A ja pisze hej i sami zadaja pytania, po co mam sie wysilac w pierwszym zdaniu...i tak fotka jest wazniejsza.

Gość gość
W sumie wolałabym tego nie zdradzać. :/ jedyne mogę powiedzieć - jedno z największych miast w Polsce, mam mniej niż 20 lat

Gość gość
Spoko rozumiem ;) Ja mam 22 lata i jestem z małej cichej wioski :-) Moim zdaniem w naszym wieku ciężko poznać kogoś na tyle inteligentnego żeby chociaż nie myślał o szybkim seksie, imprezach itd. Mało kto ma poukładane w głowie. Życzę Ci powodzenia w poszukiwaniach :-)

Gość gość
Dzięki ;) Faceci jakich głównie tam widzę to albo szukają niezobowiązującego seksu, część jest z nudów, inni tylko przeglądają. No ten z którym się spotkałam to naprawdę elegancki facet, miał swoje pasję, wydawałoby się, że dojrzały ale niestety tylko sprawiał takie wrażenie. Wolał jak na razie imprezy, wyjazdy i spotkania z kolegami. Widziałam po nim, że przeraził się ewentualnego związku.

Gość gość
Nie faceci tylko wyrośnięte dzieci ;) Co do formy pisania, rozpoczęcia rozmowy to nic nie zmieniaj ;) Ja z chęcią bym Ci odpisał i nie ukrywam, że byłbym miło zaskoczony taką treścią :-) dobranoc :-)

Gość gość
"Nie faceci tylko wyrośnięte dzieci ;)" Racja. ;) "Co do formy pisania, rozpoczęcia rozmowy to nic nie zmieniaj ;) Ja z chęcią bym Ci odpisał i nie ukrywam, że byłbym miło zaskoczony taką treścią ;) dobranoc ;)" Ok w takim razie zostanę przy tym, bo w sumie to nawet nie wiem co mogłabym innego napisać. "Co tam?" - mało ambitnie, a od komplementowania wyglądu rozmowy nie zaczynam. Heh, dzięki za dodanie podbudowanie i chyba mnie przekonałeś i napiszę jeszcze do tych facetów z którymi udało mi się "utworzyć parę" :D Bo jak na razie napisałam do jednego 2 dni temu i do dziś nie odpisał ;> Dobranoc również ;>

Gość gość
23:18 Skoro nie odpisał, to moze nie jest zalogowany? Mi czasami po kilku dniach odpisują, gdyby nie był zainteresowany, to już by Cię usunał z tej pary.

Gość gość
23:23 Nie wiem, trudno mi ocenić. Nie ma tam czegoś takiego żeby sprawdzić czy wiadomość jest wyświetlona lub kiedy ktoś był zalogowany. Chociaż w sumie masz rację, miałam już kiedyś konto na Tinderze to jeden odpisał mi chyba po 3 dniach, a drugi usuną parę jak napisałam. Więc może i faktycznie nie odczytał.