Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Relacja zrobiła się dla mnie ważniejsza niż seks

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie ostatnio zauważyłam pewna zmianę w sobie to znaczy bardziej zaczęło zależeć mi na dobrej relacji niż seksie , kiedyś seks był dla mnie najważniejszy i w łóżku musiało być mi mega dobrze ale ostatnio coś się zmieniło i bardziej zależy mi na dobrej relacji i poukladanym związku , nie wiem.czy to normalne ? Spotykam się z kimś od jakiegoś czasu mamy super relacje dobrze nam się układa i wszystko jest poukładane on sprawia on że jestem szczęśliwa i czuje jak ogromną jest dla mnie podpora on mnie kocha bardzo jeżeli chodzi o mnie to z mojej strony tak nie iskrzy i w łóżku szału nie ma ale jest na tyle dobrze że osiągał orgazm i zauważyłam że bardzo mi na tej relacji zależy bardziej niż na stosunkach lozkowych niż kiedyś , i teraz nie wiem czy to dobrze ????? Chce dać nam szansę i czasu bym go pokochała i przyzwyczaiłam się do jego obecności tak samo w sferze intymnej ale czy o to w życiu chodzi ???

Gość gość
pieprzysz ,powinnas byc dziwką ,do miłosci nie masz serca

Gość gość
Szczerze to nie uważam tego za jakaś zaletę, ze tak Ci sie odmienilo (ani za wade) jednak seks tez jest wazny i jesli dla kogos ma duze znaczenie to nic zlego. Da sie zreszta pogodzic dobra relacje z dobrym seksem nie trzeba wybierac