Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy inna dziewczyna komentuje 80%postów chłopaka

Polecane posty

Gość gość

z którym się spotykacie to co sobie myslicie? Ona pisze komentarze czasem nawet 5 minut po tym jak on napisze jakiś post, lajkuje, wchodzi w uroczo zabawne dyskusje z nim pod tym postem. A raczej na 90% ma chłopaka. Jest okreslana jako koleżanka, "fajna pozytywna dziewczyna". A ja raczej mu nic nie komentuję, bo nie lubię tak wychodzić przed szereg żeby wszyscy czytali co ja piszą. Wolę jak już napisac wiadomość prywatną, ale najlepiej po prostu rozmawiac na zywo. Nie rozumiem jej zachowanie, po co tak zalewa sobą jego fb? On ją lubi bo jej odpisuje. Nie wiem co mysleć.

Gość gość
Typowa pipa atencjuszka kolezaneczka wszystkich i puste dziewczę które ma za jedyna życiowa ambicje podobać się wszystkim

Gość gość
No chyba nie, on ma dość poważny zawód

Gość gość
I to jest dorosłą osoba, a nie nastolatka ani nawet studentka

Gość gość
Co nie zmienia faktu że jest pusta , człowiek inteligentny kocha w ukryciu a jak ktoś wlazi D doope na forum innej osobie znaczy że to jakieś mentalne dziecko

Gość gość
Poważna praca nie ma nic wspólnego z tym czy ktos jej pipka czy nie. Sedziowie ktorzy kradli najlepszym tego przykładem. Ona widocznie jest, ma chlopaka, ale woli miec wyjscie awaryjne czyli dobra relacje z Twoim facetem.

Gość gość
Właśnie ,,jest dużo idiotek na powaznych stanowiskach bo "głupi ma szczęście "

Gość gość
Ja tez mam taka sytuacje. To jest kolezanka mojego faceta, nie moja. Nigdy jej nie spotkałam nawet. Wszystkie posty mu komentuje i czesto do niego wypisuje mimo ze ma faceta. Tylko ja sie specjalnie tym nie przejmuje bo niby czemu? Facetowi ufam na 100% wiem ze mnie nie zdradzi bo jest bardzo wrazliwy w tych sprawach. Nie ona jedna sie do niego lepi i jakbym sie miala kazda przejmowac to bym fikla dostała. No ale kolezanki czy siostra zwracaja mi uwage czemu jej tak pozwalam publicznie pisac do mojego faceta. pff niech se pisze jak potrzebuje :p

Gość gość
aha i on kiedyś przed naszym spotkaniem komplementował jej fotę, po prostu weszłam na jej profil i widzę, że dokładnie o godzinie kiedy mieliśmy się spotkac pisali pod jej zdjęciem, teraz już wiem dlaczego sie spóźnił 10 minut ;/

Gość gość
up