Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotanaaaaaa

Zagadka!!!

Polecane posty

Gość Zakłopotanaaaaaa

Witam! Mam pytanie do kobiet które były w ciąży, lub znają sie na tych sprawach. Chodzi o to że wczoraj zauważyłam na brzuchu linię negra. Idzie od pępka w górę i w dół. Nigdy jej nie miałam wcześniej i zastanawiam się co mam myśleć. W ciągu ostatniego półtorej miesiąca miałam okres inny niż zwykle, krótszy prawie o połowę i inny niż zwykle, ale miałam. Mierzyłam sobie dzisiaj temp i wynosi ona 37.2. W ciągu tego czasu miałam 2 zdarzenia w których przy pierwszym od zapachu kiełbasy miałam mdłości a od zapachu kurczaka wymiotowałam(produkty były świerze :-) ) . Zrobiłam 2 tesy ciążowe jeden po południu, drugi rano i oba wyszły negatywne. Oprócz ww zdarzeń zapachowych, częstego bólu głowy bo średnio co killa dni (wcześniej nie miewałam prawie wcale)i linii negra nie mam żadnych innych objawów. Sypiam z partnerem bez zabezpieczenia od 4 lat i szczerze mówiąc zwątpiłam że mogę być w ciąży. Był taki dzień że bardzo chciało mi się pić, mimo że na ogół nie pije wcale dużo, ale tylko tamtego dnia. A od pewnego czasu chodzę wściekła jak osa...wszystko mnie drażni i tak w sumie nie wiem co mam myśleć, a wy co myślicie. Jutro idę do lekarza a tymczasem się zastanawiam...może to jakieś zmiany hormonalne? Ktoś pomoże??

Gość gość
U mnie w dwóch ciążach ta linia pojawiła się w zaawansowanej ciąży. Na początku nic nie było. Myślę że to zaburzenia hormonalne.

Gość gość
U mnie linia sie pojawiła około 7msc