Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałam nadzieje, znowu mnie zawiódł

Polecane posty

Gość gość

Chłopak mnie zostawił jakiś czas temu. Na początku nawet byłam zadowolona bo sama miałam go już dosyć, ciagle kłótnie i uciszanie mnie, jestem trochę głośniejsza osoba ale wystarczyło ze głośniej odpowiedziałam na pytanie i już były pretensje, ze krzyczę. Potem próbowałam to naprawić, to był już błąd który popełniłam od tego czasu kilka razy. Wiem, ze ten związek nie ma sensu a mimo to próbuje nawiązać z nim kontakt i się z nim dogadać. Już myślałam ze jest okej a on kolejny raz mnie wystawił, mam wrażenie ze się boi mnie, tego spotkania naszego, odpisuje mi na wiadomości, mówi ze się spotka a potem wystawia, nie rozumiem.

Gość gość
No to pora żebyś wreszcie zrozumiała,nic z tego nie będzie,szkoda czasu.

Gość gość
Skoro ulzylo Co jak zerwał, mialas juz dość to po co uganiasz sie za nim znowu? Ponozasz się tylko. Z desperacji, ze strachu ze juz nikogo innego nie znajdziesz? Bzdura! Pobadz trochę sama (to nie jest takie straszne, serio) i rozejrzyj się za innym

Gość gość
Nie potrafię :(

Gość gość
Rowniez odradzam. Zerwal i teraz wystawia. Kopnelabym w d**e.

Gość gość
Wiem, ze macie racje. 2 miesiące nawet bez niego wytrzymałam, nie odzywałam się słowem, ale zadzwonił na moje imieniny i potem trochę gadaliśmy i tak znowu wszytsko odżyło :(

Gość gość
Bzdury. Będziesz zawsze sama

Gość Carycka
Odetnij sie od niego. Chyba że lubisz jak on toba pomiata. Masz nadzieje ze sie zmieni tak? Otoz Nie, on I inni ktorzy tak postepuje z kobietami NIGDY SIE ONE ZMIENIA. Maja to w DNA

Gość gość
Ja tez kiedys w podobnej sytuacji bylam ale zdecydowalam sie powiedzialam sobie koniec z nim . Po paru tygodniach spotkalam faceta trzy lata starszy o demnie i teraz wiem ze zyje i ze jestem pelnowartosciowa kobieta, a on udowadnia mi to bardzo czesto. Mialam duze szczescie bo ma czym mi udowodnic. Nie ma spotkania zebym sie nie zwijala z rozkoszy, jest nie do wykonczenia.

Gość gość
gość dziś ,jeśli tylko na seksie opierasz swoje szczęście to nie zdziw się wkrótce ,że będą problemy.Życie nie polega na samych orgazmach.