Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŚląskiPan88

Zakąpleksieni warszawiacy wiecie że Katowice to największe miasto w Polsce?

Polecane posty

Gość ŚląskiPan88

Katowice wraz z całą aglomeracją są największym zespołem miejskim w Polsce przy którym Warszawa jest małą mieścinką mającą tylko 1,7 mln mieszkańców i tylko 517 km kwadratowych a formalnie ustanowiona 1 stycznia 2018 roku Górnośląsko-Zagłębiowska metropolia ma 2,2 mln mieszkańców i 2553 km kwadratowych i co kto tu jest wiochą i małym miasteczkiem?

Gość Śląski Pan88
I co zatkało was?

Gość gość
kompleksy to masz ty piszac takie bzdury, Paryż jest na papierze mniejszy niz Warszawa a wiochą nie jest, jakas wiocha w Indiach jest 3 razy wieksza niz Katowice a srają tam do rowów...

Gość ja_Dyzio
terytorialnie Dąbrowa Górnicza jest większym miastem od Katowic, zatkało ?

Gość ŚląskiPan88
13:26 jestem zakompleksiony i pisze bzdury ? to masz dowód wsioku z warszawy że pisze prawdę Górnośląsko-Zagłębiowska Metropolia (GZM) – związek metropolitalny w południowej Polsce, w województwie śląskim, utworzony na obszarze konurbacji górnośląskiej 1 lipca 2017 rozporządzeniem Rady Ministrów, na podstawie ustawy z dnia 9 marca 2017. Związek rozpocznie działalność z początkiem 2018 i będzie otrzymywał dochody z budżetu państwa – 5% udziału w podatku PIT od osób mieszkających na obszarze związku. Będzie także otrzymywał składki z budżetów tworzących go gmin. Metropolia leży na trasie głównych szlaków krajowych i międzynarodowych zarówno drogowych, jak i kolejowych. Na północy Metropolii funkcjonuje międzynarodowy port lotniczy Katowice-Pyrzowice. Metropolia jest ośrodkiem gospodarczym, będąc centrum handlowo-usługowym ze znacznym udziałem działalności produkcyjnej. Jest również ośrodkiem koncentracji specjalistycznych usług medycznych, funkcji akademickiej, kulturalnej oraz sportowej.

Gość gość
kałbuc tłumoku bez szkoły, pisze się kOMpleksy, a więc "zakOMpleksieni". Ale co może o tym wiedzieć, debil, którego nawet ze specjalnej wypierdzielili... :D

Gość ŚląskiPan88
ja-Dyzio(sryzio) mieszkam w Katowicach od urodzenia i chodzi o cały zespół miejski z katowicami D-górniczą bytomiem chorzowem i 40-ma innymi miastami razem tworzących największy zespół miejski w Polsce dotarło ?

Gość gość
wiejski głupek myśli, że jak zmieni nick to nikt nie wie, że to on :classic_cool:

Gość ŚląskiPan88
nie jestem kołbuc ani kałbuc i nie jestem z Opolszczyzny tylko z katowic i mam nazwisko zaczynające się na litere N

Gość ŚląskiPan88
Górnośląsko-Zagłębiowska Metropolia — związek metropolitalny — Widoki z Górnośląsko-Zagłębiowskiej Metropolii: Zabytkowa Kopalnia Srebra w Tarnowskich Górach, Zbiornik Pogoria III w Dąbrowie Górniczej, Bazylika Najświętszej Marii Panny i św. Bartłomieja w Piekarach Śląskich, Centrum Katowic, Radiostacja gliwicka, Drogowa Trasa Średnicowa w Rudzie Śląskiej, Międzynarodowy Port Lotniczy Katowice w Pyrzowicach Widoki z Górnośląsko-Zagłębiowskiej Metropolii: Zabytkowa Kopalnia Srebra w Tarnowskich Górach, Zbiornik Pogoria III w Dąbrowie Górniczej, Bazylika Najświętszej Marii Panny i św. Bartłomieja w Piekarach Śląskich, Centrum Katowic, Radiostacja gliwicka, Drogowa Trasa Średnicowa w Rudzie Śląskiej, Międzynarodowy Port Lotniczy Katowice w Pyrzowicach Państwo Polska Województwo śląskie Data powstania 1 lipca 2017 Siedziba Katowice Zarządzający Kazimierz Karolczak Powierzchnia (2017) 2 553 km² Populacja (30.06.2016) • liczba ludności 2 279 560 • gęstość 893 os./km² Mniejszości śląska Szczegółowy podział administracyjny (2017) Liczba gmin miejskich 26 Liczba gmin miejsko-wiejskich 2 Liczba gmin wiejskich 13

Gość gość
k... kałbuc jak nic !!! to samo pier..lenie poeba z namysłowa ! na kilometr śmierdzisz przygłupie

Gość ŚlaskiPan88
13:37 jestem z Katowic(największego miasta w Polsce ) wieśniaku i mam nazwisko na literę N jesteś za głupi by to zrozumieć zakąpleksiony wieśniaku ze wsi :D

Gość gość
przecież ten tłumok jest za głupi na to, żeby pisać inaczej wszędzie bredzi tak samo kałbuc buda, bo znowu mamusia da szlaban na laptopa :D

Gość gość
Niezle ma ten namyslowski smiec porycie bani z tymi miastami :D

Gość ja_Dyzio
czy chociaż wiesz, gdzie znajduje się miasto Królewska Huta ?

Gość Namysłów wojew opolsk
13:41 sam jesteś tumokiem autor tego tematu to nie jestem ja zrozum to to są dwie inne osoby czubku od homocwela miejski głupku wejdź w mój temat miastowy przygłupie (możesz mnie nazywać wiejskim głupkiem to ja ciebie mogę nazywać miastowym przygłupem) bo ludzie z miasta są gorsi od ludzi ze wsi :D

I co miejski głupku?

Gość Śląski Pan88
Masz rację Namysłów nie jestem tą samą osobą co ty przez ciebie każdy myśli że to ty zakładasz te wszystkie tematy o miastach w*********j to ja jestem autorem tego tematu a nie ty Ja dyzio królewska huta to Chorzów durniu 🖐️

13:59 Śląski Pan 88 masz rację to ty jesteś autorem tego tematu a nie ja 🖐️

Gość gość
a teraz czub pisze sam ze sobą :D

Gość gość
14:54 :D🖐️ racja :P

Gość gość
:o

14:54 nie pisze sam ze sobą to po pierwsze a po drugie to nie ja jestem autorem tego tematu i ŚląskiPan88 czyli autor tego tematu a ja to dwie różne osoby zrozum!!!