Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taka osoba mnie ciagnie w dol?

Polecane posty

Gość gość

Ktora mówi ,ze np.: - nie nadaje się do tego żeby jeździeć autem, wiec nie powinnam robic prawa jazdy- nigdy nie widzial jak prowadzę, a kiedys bylam na kursie to wrecz uslyszalam ,ze mam do tego smykalke, - że w pracyjak mnie chwalili to bylo pewnie nieszczere bo "co innego mieli mowic" - że powinnam szukac pracy po studiach nawet w biedronce bo nikt pania dyrektor mnie od razu nie zrobi ( a szukam teraz biurowej) - zanim poszlam do pracy mowil, ze w pracy to ja nie pwytrzymam pewnie jednego dnia

Gość gość
Tak. unikaj takiej osoby.

Gość gość
Kocham gdy ona tańczy w pomarańczowej sukience i sweterku. Czy jestem normalny? Pomóż mi

Gość Panienka lekkich obyczajów
Oczywiście, że tak. Zerwij kontakt, bo dojdzie do tego, że jeszcze w to uwierzysz i popadniesz w kompleksy. On Cię nie szanuje i ma za nic.

Gość gość
Albo teraz mam problem z promotorem na studiach bo rzadko mi odpisuje to skomentował to, że "bardzo dobrze bo on nie ma obowiazku mi odpisywac ":O nawet jak osiagne jaki sukces to go umniejsza...

Gość gość
Niektórzy zawsze ciągną innych w dół bo biją się że staniesz się lepsza od nic a tego już nie zniosa. Albo są z matury toksyczni. Musisz się odciąć chyba że to ktoś z rodziny to wtedy ciężej.