Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martka96

Mój facet zamienił dzień z nocą

Polecane posty

Gość Martka96

Mam 21 lat mój facet też.Jestesmy razem od 4 lat.Nie mieszkamy razem ponieważ studiuję i nie mam stałej pracy daję tylko korki nie mam na czynsz.Mój facet ostatnio dziwnie sie zachowuje.Całymi dniami sie do mnie nie odzywa dzwoni codziennie ok 1 lub 2 w nocy.Mowi że całymi dniami spi.Ze nie potrafi sie przestawic tak zeby w dzien funkcjonowac a w nocy spac.Jak u niego jestem na noc i spie to on w tym czasie oglada filmiki na yt i p****le...jak mu mówilam ze to wina ekranu to mi nie wierzy.nie wiem co robic bo nasz zwiazek na tym cierpi tracimy ze soba kontakt bo on całymi dniami spi a w nocy spie ja wiec nie odbieram..co zrobic?

Gość gość
21 lat to jeszcze nie facet

Gość gość
Niech nie spi cala noc i dzień i wieczorem sie polozy spać

Gość gość
No i co z tego szmato :D

Gość gość
Jesteś pewna ze śpi cały dzień? A co on, pracuje na nocki? Może za tym się kryć inna kobieta, gdy z nia siedzi wtedy nie pisze do Ciebie a gdy Spisz obok to on ogląda filmiki i przy okazji może z nia pisać. Pierwsze co mi przyszło do głowy...bo wiesz, moj chłopak tez pracuje na nocki i potem prawie cały dzień śpi ale jak się obudzi chociaż na chwilę to napisze parę smsow, wiec to nie jest normalne żeby Twój chłopak Ci ani jednego smsa w ciągu dnia nie napisał, nawet wieczorem... Cos musi się za tym kryć