Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego młode dziewczyny wolą się seksic ze swoimi rówieśnikami skoro oni nic n

Polecane posty

Gość gość

Nie wiedzą o seksie? Np dziewczyny 18 letnie? Dlaczego nie chcą chłopaków np 25 letnich albo starszych którzy juz znają się jak się" bawić w te klocki"?

Gość gość
18lat to jz stara dupa, pozatym zawsze wolaly starszych co mia zwiazek z prostytucją, w dobie idei pedofilii to sie moglo zmienic

Gość gość
Bo są puste i próżne. A czasem i głupie. Doświadczenie starszych jest znacznie lepsze. Bardziej normalni i ustawieni nerwowo. Opanowania im nie brakuje. Ja poznałam faceta w wieku 51 lat. Wszyscy myśleli, że ma góra 40 gdy pokazywałem moim koleżankom. Gdy się dowiedziała jedna, że ma tyle lat zaczęła się do niego przystawiać. Mam 38 lat i wiem, że jest wiele dziewczyn, które mogłyby zawrócić w głowie, dlatego walczę o niego.

Gość gość
glupie pewnie nie sa, dlatego se używają, ze starszymi nie mogą bo jak? po cichu gdzieś w necie

Gość gość
A co, żal dupę ściska że żadna młoda na ciebie nie leci? Uwierz mi, gdybyś był atrakcyjny bez problemu w wieku 25 czy nawet 30 lat obracalbys młode 18-20. Widocznie nie jesteś i w tym tkwi problem, nie w tym że te młode nie chcą. Chcą ale tylko co niektórych.

Gość gość
No bo razem najlepiej zdobywać doświadczenie?

Gość gość
Oho....jakis pedofil ma zal ze dzieci same mu do lozka nie wlaza. Pewnie to 50-letni cap fantazjujacy o rozochoconej 5-latce szalejacej z podniecenia na jego obwisly starczy widok. Tfu. Odrazajace.

Gość gość
gość dziś Oho....jakis pedofil ma zal ze dzieci same mu do lozka nie wlaza. Pewnie to 50-letni cap fantazjujacy o rozochoconej 5-latce szalejacej z podniecenia na jego obwisly starczy widok. Tfu. Odrazajace. xx Wypraszam sobie. Mam 31 lat i wcale nie chcę młodszych dziewczyn, juz na pewno nie 18 letnich. Właśnie z tego powodu o którym piszę w temacie

Gość gość
Tylko dziwię sie większości dziewczyn że tak postępują, bo mogłyby się wiele nauczyć. No ale cóż żyjemy w Polandii i tak tu jest

Gość gość
Im starszy od kobiety mezczyzna tym lepiej dla kobiety

Gość gość
Bo czują do nich chemię po prostu.

Gość gość
To tak nie do konca. Mam 40 lat a moja partnerka 19 (znamy sie od 3lat) uklada nam sie super,nikt z nas nie szuka niczego innego bo kazdy z nas ma to czego chcial. Jest atrakcyjna,mloda a co najeazniejsze podporządkowana mi bo to mnie kreci i tyle.Ja natomiast jestem niczego sobie facetem,stac mnie na zapewnienie nam przyszlosci wiec kazdy z nas czerpie jakis profit.

Gość gość
Bo mają kontakt z chłopakami w swoim wieku, "sekszą" się z zasady w związkach, a te tworzą z rówieśnikami, nie facetami 5-10 lat starszymi. W tym wieku to przepaść!

Gość gość
Dzisiaj jak juz jeden włos urośnie na piczce, to już robią próbę :D

Gość gość
15:34 po to wlasnie stare pudła wiążą aie z 20 lat mlodszymi. ZEBY SOBIE NIEWOLNIKA WYTRESOWAC. Lamiesz jej zycie dziadu. I kompletnie ci zwisa. Typowe dla staruchow-pedofili. Ale jedno jest pewne, kiedys ci takiego kopa w doope zasadzi ze ci stare jaja na łeb zawinie...i to dla mlodego, fajnego goscia. Tak sie konczy na szczescie kazda tego typu historia.

Gość gość
Bo robią to po prostu ze swoimi chłopakami którzy najczęściej są ich rówieśnikami a ty jesteś niewyzytym knurem z całą pewnością który myśli chujem.

Gość gość
dziewczyna 19 lat i facet 50 lat to dla 'muzguff' z kafe pedofilia. Brawo za inteligencję na poziomie planktonu xD

Gość gość
Młody może cie zabić własną głupotą i nadmiarem testosteronu,taka prawda

Gość gość
gość dziś Boli cię że ludzie mają inną opinię niż ty?

Gość gość
dla bab kierujących sie swą chucią sex z 15 itp to pedofilia- zbrodnia, w przedszkolach i szkołach baby dobrze pilnują przed wszelkimi kontaktami, strzegą swej ważnej sprawy

Gość gość
nie masz wyglądu ani kasy?

Gość gość
Lepszy młody z kondycją i twardą pałką niż stary grzyb z niby doświadczeniem, które w praktyce polega na złych nawykach, przyzwyczajeniach I braku elastyczności w dopasowaniu się do nowej partnerki oraz ze swoją erekcją na pół gwizdka. Starszych panów się nie bierze ze względu na seks, tylko inne rzeczy

Gość gość
Jestem kobietą, mam 40 lat, wyglądam bardzo młodo i dla mnie 19latki obojga płci, to są dzieci z wyglądu. To że coś nie jest sprzeczne z prawem nie znaczy, że jest ok. 20latka z 30latkiem jeszcze ujdzie, ale 20stka z 50latkiem, to tragedia i szkoda mi takiego dzieciaka.

Gość gość
16:33 Próbowałaś starszego od siebie, że pieszysz? Mój jest starszy i owszem, ale ma twardego jak i młody czasem i twardsze nuż nie jeden kapec młody. Młodzi nie mają jaj.

Gość gość
Jak miałam 20 lat to podbijało do mnie dużo starych dziadów, takich pod 50stke tez. Teraz mam prawie 30stke i jestem dla nich stara dupa, a oni nadal są dla mnie starymi dziadami.