Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zrobić awanturę?

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam ze szwagrem i siostrą. Nie dogadujemy się. Ostatnia awantura była jakoś 2 tygodnie przed świętami, jako, że mieszkanie jest mojej mamy kazała mu się wyprowadzić. Daliśmy im drugą szansę, starali się przez 3 tygodnie, po tym wszystkim znowu była awantura. Strasznie mnie to męczy, bo zwykle po tym nie mogę spać ani jeść nic. Moi rodzice też się denerwują. Rozmawiałam z nimi o tym, powiedzieli, że pogadają z moją siostrą. Doszli do wniosku, że jak jeszcze raz będzie taka awantura pomiędzy nami, szwagier się wyprowadzi. Wiem, że wcześniej czy później i tak do niej dojdzie, ale nie chcę czekać. Jak mówiłam męczy mnie to dogadywanie ich (siostra jest zawsze po jego stronie), krzyczenie i wyzywanie. Dosyć mocno się tym przejmuję. Moja siostra jest też dosyć fałszywa tak jak i on. Utrzymuję kontakt ze swoją byłą, wiem, że to boli moją siostrę. A siostra, gada co innego do rodziców, co innego do mnie i do niego. Muszę jakoś przyspieszyć rozwój sytuacji, bo nie wytrzymam po prostu z nim pod jednym dachem..

Gość gość
Utrzymuję kontakt ze swoją byłą, wiem, że to boli moją siostrę. x A co ma udawać, ze jej nie zna?

Gość gość
Jeśli twojej siostrze tak bardzo przeszkadza jego była to mogła się z nim nie wiązać. Czy to jest jego była dziewczyna, a teraz koleżanka, znajoma, czy jego była żona?

Gość gość
No to zerwij n nią i nie utrzymuj kontaktu. Jesteś les?

Gość gość
Moją siostrę to boli, robiła już mu awantury i jak na razie nie odzywa się do swojej byłej. Ona była jego narzeczoną. Ale jak zrobić awanturę by się wyprowadził?