Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśminiówka

Czy ktoś potrafi wyjaśnić mi tajemnicę

Polecane posty

przechodzimy na per Pani :P Pan :P ?..a zaraz zaraz cos tam napisal zadanko ? :P :P ..oj bedzie sie dzialo, bedzie skrzypialo, i bedzie sie lalo :P

Ależ niee..Kłochanie...wolę być z Tobą na per Ty..ale..to Pani Jaśminiówka...łal...Mówisz ,że będzie skrzypiało?????..bo lało to rozumiem ;):D

podoba cI sie Pani ? Wyniosle :D troche, ale jak sie urodzilo w szlacheckim podlozu :D :P :P ..oj skrzypialo :P :P Takkkkkkk mozemy sprawdzic teraz ten efekt dzwiekowy :D :D

yyyyyyyy...a w jaki sposób? Sprawdzimy???? Bo trochę się bojam teraz ;) Podoba mi się pewna Pani..o tak...Jaśminiówka ją zwą...😘 😘

sprawdzac to ja tam nic nie bede :P ..jedynie co moge robic ..to Dzialac :P ale poczekam na odpowiednia pore ;P bo zaraz godzina duchow...iiiiiiiii jeszcze nieboraka jakego bymmm ozywila :D Klochanie ;)

hhaaaaaaaaaaaa alemm sie usmiala zobacz jaki nam tu temat pod pod spodem proponuja hhaaabuhiiiiiiii :D :D

Aha...No to już kaman :D:D o jakie skrzypienie chodzi....:D:D Kusicielko!!!:D:D To i ja będę musiał podziałać ukradkiem ;) :D

oniiee :O te tematy sie zmieniaja jak w kalejdoskopioe te proponowane ..wczesniej ten co mnie rozsmieszyl nosil taki tytul o problemach w lozku ..Zabwnie to dla mnie zabrzmialo boooo ja problemow niii mammm :D

wiem..zobaczyłem...No w sumie to ja też jeszcze póki co nie mam problemów łóżkowych :D :D...zresztą ani stolikowych ani biurkowych też:D

zadaniowych jak najbardzie...j nie mam ; ):D.. To mykamy Śpioszko...;)..aha...i nie pobudź tam nikogo skrzypieniem :D:D Daj mi jeszcze buziola na dobranoc...Pa Kłochanie..Dobrej nocki i udanego dnia😘 😘 😘 ❤️❤️❤️

spojrz avek z kwiatkiem wrocil ...czy to nie dziwne ? Przedziwne ! Klochanie, nie obudze nie martw sie, zadnymi skrzypieniami....nie ma skrzypien, bo samiutka jestem :) zaraz z drugiego postu buziolka dostaniesz

Własnie zauważyłem..ale kapelusz już wrócił na miejsce:D...ale buziolki są z kwiatami Jaśminu:) Ech , musisz mi wytłumaczyć te Twoje problemy sprzętowo gołębnikowe:D Dobranoc Kłochanie❤️ 😘 😘 😘