Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśminiówka

Czy ktoś potrafi wyjaśnić mi tajemnicę

Polecane posty

aaaaaaaa to o wpis pytałaś...a ja odczytałem,że o mnie chodziło gdzie zniknąłem :D

Jaśmin❤️...bo ja taki niegramotny jestem😘😘😘..:D Cały cały:D...ale za to Twój....a motylki to wiesz ,że uwielbiam ;) 😘 :classic_cool: Dawno ich nie łapałem ;):P Dzisiaj u nas było upaaalnie...jeszcze teraz jest...ponoć zapowiada się ciepła noc... :)

Coś zabiegane i zmęczone stópeczki mojej Jaśmin 😘 😘 😘 ❤️....daj... wymasuję:D...😘... Mam nadzieję niedługo je zobaczyć ;) bo wiesz jak je uwielbiam :classic_cool: Uwielbiam upał...ale muszę trochę dać popracować słońcu nad moją skórą..bo ciągle jakaś papierologia stosowana mi w tym przeszkadza ;)

Jaśmin😘😘😘 ❤️❤️❤️ I dalej te stópki są zabiegane😘...a może właśnie opalsz nóżki gdzieś nad wodą i nie tylko nóżki? :D W przyszłym tygodniu sprawdzę Twoją opaleniznę ;) !!! 😘❤️

Spojrz ❤️, mówię sobie zajrzę na kafeterię dam buziolka Kłochaniemu ...A Tu widzę Ciebie... To przeznaczenie.👄❤️👄❤️👄❤️Nieciekawie z pogodą cały czas brzydko przez cały okres, co tu jestem.nie mam takich rarytasów jakich doświadczasz w ojczystym kraju.Teraz coś tam wyłachnia się u mnie ..ale jedynie na chwilę i promienie gasną.Potem sprawdzę następny tydzień ..ale meterologia, bywa raczej pochmurna. To tak w skrócie względem pogody.

A moje Kłochanie śpi?😘😘😘 ❤️ Tak zaglądam, że może jednak nie śpi....i coś ją tknie i zajrzy...❤️

Jaśmin😘 😘 😘 ❤️ ❤️ ❤️ Pozdrawiam Padła mi jednak poczta śpieszę Ci donieść :( Piszę tutaj byś wiedziała Kotecko... Napisz do mnie na Skypa . Nową pocztę założę w drugiej połowie sierpnia ;) 🌼 i prześlę Ci albo tu albo tam na Skypie.

Gość gość
Ta menda,nawet jak się pomyli,to i tak kłamie.Ciekawe czy Jaśminówka wie kiedy on mówi prawdę

To kwestia wzajemnego zaufania. Jaśminiówka ❤️ wie, że mówię prawdę . Sama tak miała z pocztą i ja uwierzyłem !!!..Teraz mnie to w końcu spotkało...więc i mi uwierzy.

Pozdrawiam ❤️❤️❤️ z fantastycznych klimatów w jakich teraz jestem.... muzycznych, koncerty gonią koncerty :) Czemu wybrałeś tą drogę przekazu ? 👄👄👄

Gość gość
Kochanie😘😘 😘 ❤️❤️ ❤️... Wiesz dlaczego bo napisałem Ci gołąbka@...wszystko już wiesz....❤️.... Nie chcę tej formy przekazu. I Ty o tym dobrze wiesz...dlaczego!!! ❤️ Chciałbym by tam...u nas...była najlepsza i Jedyna forma przekazu...a ta..by była tylko w ostateczności...Bym wiedział że Jesteś...że trwasz..że mnie potrafisz znaleźć...❤️...tak jak się umówiliśmy.... Całuję wszystkie Twoje wspaniałości..😘 😘 😘 Wierz we mnie!!!!

to napisałem ja..Caffelogin_.....Nie zalogowałem się..sprawdzałem czy tu coś napisalas...czy jesteś tu..lecę na pocztę...{kiss]

Muszę już konczyć... Ale dziś też wybywam w muzyczne nurty!Super!....A nie musisz się podpisywać :P taki mam głupi dar, że rozpoznaję Cię, po paru słowach :P

Gość gość
Jesteś:)...Jednak tutaj..:)...;)...

Gość gość
Jednak? ...Co najwyżej jeszcze :P