Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśminiówka

Czy ktoś potrafi wyjaśnić mi tajemnicę

Polecane posty

Kłochanie..ciągle bym Cię całował...wszędzie...a w usta..jejku..uwielbiam to Twoje muuuuaaaaa...😘

Gość gość
Bijahaja

Jaśmin😘😘😘 ❤️ ❤️❤️ Witaj wieczorem 😘 Mam nadzieję, że rozpoczęłaś już leniuchowanie...i jak znam życie piłujesz paznokietki ;)...a może jakąś oliwkę lub inne kremiki... na siebie nakładasz:D.Zupełnie niepotrzebnie...Jesteś Śliczna ! I wiesz...ten ,,nowy" sposób podpisywania @ bardzo mi się podoba...;) 😘

Całusy 👄 👄 ❤️ 👄 ❤️👄 ❤️ w usta :) co znawca hhiii ;) cwiczylam i bylam na stacji po alko .Bardzo duzo dzis tez fajnych rzeczy dla siebie zrobilam :) Dzwonili do mnie rano lokatorzy z pewnymi wskazowkami, bo oni mi wielu rzeczach, sprawach niosa pomoc, i teraz jak ich nie ma musze przejac i to :) Troche sie boje roznych grabiezcow, dlatego mam zamkniete 24/h wejsciowe drzwi na klucz, my tu mieszkajac razem nie zamykamy sie ufamy sobie w 100% ich mieszkanie jest otwarte non-stop .Podobnie jak i moje ...ale to bylo to, do czasu kiedy nie wyjechali nigdzie.

....jak pisałem to nie było jeszcze Twojego postu..ale teraz widzę ,że to nie pazurki..a wyjście po..o rany..po alkohol:D:D...a co dobrego kupiłaś...???? Podziel się ze spragnionym...bo ja tu dziso suchym pysku siedzę...:D

Właśnie walnąłem...:D..No nie denerwuj się..jak przyjdzie potrzeba to założysz nowy topik i tam będziemy pisać:)..