Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla dziewczyn do jakiego wieku 33 latek może być atrakcyjny sam w sobie?

Polecane posty

Gość gość

W sensie, że w ogóle nie będzie dla takiej kobiety za stary i będzie chciała być z nim dla niego, z miłości a nie np dla pieniędzy?

Gość gość
W zasadzie, to powinienem zadac raczej pytanie OD jakiego wieku? :) Od ilu lat, w sensie ile lat mają najmłodsze kobiety, dla których jeszcze 33 letni facet nie jest za stary, jest interesujący jako partner a nie jako podstarzały sponsor?

Gość Teppic   No1
Ale są 30-latkowie i 30-latkowie :D Taki: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ9QY53k_JScv-DI4ZmKWhmfdRdQI0b_gfxIo2k7OA8HKPRhJLX czy bardziej taki: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTQr9n5jlAyGThgZBwB-43HXx6iLq_g6Z2P7S2M1QM1SNPzWzcU ps. Nie musisz odpowiadać, po prostu bądź bardziej konkretny i mniej generalizujący, jeśli chcesz, żeby to miało sens :D

Gość gość
To są dwie skrajności :P Jestem gdzieś pośrodku :D To tak generalnie, dla dziewczyn w jakim przedziale wiekowym 33 zwykły 33 latek jest atrakcyjny? z moich doświadczeń, to tak do 23 lat 95% takich nie chce, wśród 24-latek też pewnie słabo, tak od 25 latek się zaczyna i czym starsze tym bardziej - a wy co myslicie?

Gość gość
ten drugi fajniejszy, ładnie się prezentuje, taki błyszczący

Gość gość
Jak miałam 30 lat spodobał mi się taki jeden w okolicy 40. Nic z tego nie wyszło, ale w tym wypadku wiek nie był w ogóle istotny. Wcześniej podobali mi się tacy max 2 lata starsi. Moim koleżankom podobnie. W ogóle znam niewiele par gdzie różnica wieku jest większa niż 2 lata. Tylko kilka gdzie ta różnica wynosi ok. 4 lata i chyba jedną gdzie różnica to równe 10 lat. Obecnie mam 40 lat, więc znam sporo par w różnym wieku. Jeśli jakaś się w Tobie nie zakocha, że nie będzie patrzyć na Twój wiek, to raczej masz marne szanse, żeby taka sporo młodsza zwróciła na Ciebie uwagę.

Gość gość
Jedna dziewczyna, którą znam była kiedyś (gdy jeszcze uczęszczała do gimnazjum) w krótkim związku z chłopakiem o 12 lat starszym, który nota bene był jej katechetą.. Ta dziewczyna jest bardzo piękna i bardzo mądra. Dziś ma narzeczonego starszego od siebie o 8 lat, zrobiła licencjat, dalej studiuje i ma dobrą pracę. Jej związek z katechetą skończył się dość szybko, mimo ogromnej ich miłości lecz ze względu na ogromną presję otoczenia (otoczenia nie związanego ze szkołą, bo choć się ukrywali, z czasem wiedziało coraz więcej osób, a przynajmniej rodzina) Doszło do tego, że on zerwał, mimo że jako para oglądali już obrączki...:( Po pewnych niewybrednych uwagach zainteresowanych sytuacją osób strasznie poczuł się winny, jak później tłumaczył. Dziś ma żonę w mniej więcej swoim wieku oraz 3 dzieci. Ona strasznie rozpaczała po jego utracie.

Gość gość
jak mialam 45 lat spodobał mi sie w wieku 60 to byl moj pierwszy raz ktory milo wspominam

Gość gość
Zakochanie to tak czy inaczej by się przydało. Ja mówię o moich wnioskach płynących z tego, w jakim wieku dziewczyny dopisują jak do nich napiszę przez internet. To tak jak mówię, 23 latki sporadycznie ale one jeszcze jakoś na poważnie, bo młodsze to pewnie tylko dla jaj jesli w ogóle. A tak to 25 i wzwyż

Gość gość
Ja mam rocznikowo 24 lata i jestem z chłopakiem starszym o prawie 10 lat ;) jesteśmy bardzo szczęśliwi i planujemy już ślub ;) myślę że Twoje podejście do sprawy jest złe bo problem nie leży w różnicy wieku tylko w moralności drugiego człowieka. Możesz spotkać 20 latke z którą poczujecie chemię i będziecie szczęśliwi a również kobietę tylko o kilka lat mlodsza która będzie z Tobą tylko dla kasy. Moja rada: zwracaj uwagę na charakter a nie na wiek ;) oczywiście nie popadając przy tym ze skrajności w skrajność i nie zacznij spotykać się z 16 latką ;) pozdrawiam

Gość gość
Mi się zawsze podobali starsi więc masz szansę :)