Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci nie potrafia kochać

Polecane posty

Gość gość

To niestety prawda to faceci porzucają dużo częściej , dużo częściej odchodzą sie " wyszalec", oswiadczaja się a później oświadczyny zrywają , matacza kręcą koledzy wazniejsi, no i tylko facet jest w stanie pomylić chemię z miłością , bo jak im przechodzą motyle w brzuchu to mówią że już nie kochają ,,a prawda jest taka że prawdziwa miłość to troska i przywiazanie a nie stojący fiuter

Gość gość
Badania też pokazały że to faceci odchodzą dużo dużo częściej w razie ciężkiej choroby partnerki niż kobiety

Gość Teppic   No1
Faceci, do których się odnosisz, nie potrafią kochać tak jak ty, co absolutnie nie znaczy, że masz rację pisząc, że nie potrafią w ogóle. BTW, miłość to naprawdę jest chemia, chyba, że wierzysz w oddzielność jaźni i materii, w której to sytuacji nie mogę ci pomóc.

Gość gość
Temat założyła sfrustrowana kobieta, której jedynym "sukcesem" jest wybieranie na partnerów rvchaczy. Później twierdzi, ze wszyscy tacy sa :O

Gość gość
Miłość to nie jest chemia , chemia występuje jednie 2 lata po rozpoczęciu związku ,,to co trzeba szukać związku co 2 lata ?

Gość gość
Związki najczęściej kończą się po 2 - 3 latach z inicjatywy facetów którzy nie rozumieją że prawdziwa miłość to przywiązanie i poświęcenie a nie motylki w brzuchu całe życie

Gość Teppic   No1
Chemia - (grec. χημεία – chemeia) – nauka badająca naturę i właściwości substancji, a zwłaszcza przemiany zachodzące pomiędzy nimi. Ta chemia, a nie to romantyczne coś, co masz w głowie teraz :D Chodzi o to, że nawet uczucie miłości generowane jest przez układ przemian chemicznych w organizmie, tylko trzeba to po prostu zaakceptować i zrozumieć, że to nic nie znaczy dla autentyczności uczucia.

Gość gość
Przecież to kobiety częściej występują o rozwód. Poza tym faceci nie mają motyli w brzuchu.

Gość gość
Prawdopodobnie jedynie kobiety są zdolne do prawdziwej miłości u facetow to jedynie chęć podniety i rozplodu

Gość gość
samice myślą o 2, ale żeby to dostać

Gość gość
Wątpię aby facet który "przeskoczy " pierwszy etap i dojrzale powie że nie czuje chemii ale nadal moze z toba byc, miał jakieś szanse.

Gość gość
Nie mają motyli w brzuchu ale mają chęć zdobycia nowej piczy a jak to się uda szukaja następnej

Gość Teppic   No1
Zatrważający jest, z dumą tu prezentowany, ogólny stan wiedzy płci na temat siebie nawzajem. :D Nic dziwnego, że ci, co tu na kafe najwięcej jadu wylewają, są samotni. Trzeba się nauczyć drugiego człowieka, żeby przestać widzieć go jako rywala.

Gość gość
To wyjdź z tego tematu i przestań jeczec, albo uprawiaj swoje bogate życie towarzyskie hahahaha

Gość gość
kobieca milosc znaczy ile oferujesz a nie że sie wspaniale czujesz

Gość gość
Miłość to chemia? Ty naprawdę jesteś glupiomadry :D nie wszystko da się przełożyć na związki chemiczne. Przykro mi.

Gość ja_Dyzio
kobiety, przestańcie marudzić i kombinować ! czy już nie pamiętacie a może nie chcecie pamiętać o tym, że największe dzieła malarskie, muzyczne, literackie , poetyckie a także wynalazki techniczne wymyślili faceci pod wpływem ogromnej miłości do kobiety , powstały różne Ody do młodości, mazurki i inne polonezy oraz walce, faceci zawsze byli aktywni i kochali sercem , poświęcali się dla kobiet, przez kobiety były wojny a kobieta nawet nie chciała czekać na powrót wojownika z wojny, bzykała się nawet z wrogiem !

Gość gość
Wszystkie moje koleżanki zanim znalazły faceta były kilka razy porzucane ,,ładne mądre brzydkie głupie , wszystkie , pewnie za jakiś czas znowu zostana porzucone albo za parę miesięcy , ja jestem madrzejsza i z nimi się nie wiarzę

Gość gość
kobieta - egoistyczna, sadystyczna, narcystyczna osobowość oprawiająca sie w miłość i wszelkie wartości, która ośmiesza seksualność przeciwnej płci, celem wykorzystywania jej, by odnosić pełną satysfakcje z bycia pożądaną, seksu fizycznego i korzyści. Żyje by posiąsdz jak najwięcej, oprawiając swoją socjopatyczną, egoistyczną, narcystyczną postawe w idee miłości, w kórej strona męska jest tylko instrumentem służącym jej celom.

Gość gość
17:37 powiem tyle ja nie wymagalam nic oprócz miłości wsparcia i własnej rodziny , dla niego to była za wielka odpowiedzialność amen

Gość gość
Statystyki rozwodów sobie sprawdźcie to się przekonacie kto częściej spiertala ze związku :D

Gość gość
Jak byłbyś buty i zdradzany też byś uciekł ,rozwody nie są bez powodu

Gość gość
Bicie i zdrady też nie są bez powodu. :):))

Gość gość
A co w tym dziwnego że jakas kobietą została porzucona. Po prostu facet stwierdził że to nie ta i się rozstali. Mało kto trafi za pierwszym razem.

Gość gość
No i właśnie ta wypowiedź udowadnia że facet nie potrafi kochać i tyle , kobieta potrafi zostać z pierwszym i pokochać mimo wszystko , facet przegrzebie sterte bab porzuci jakaś wartościowa a i tak na koniec złapie go na ciążę jakaś pierwsza lepsza kureffka , dlatego tak wielu facetów odzywa się do byłych nawet jak mają dzieci

Gość ja_Dyzio
współczesna Polka po pierwszej randce mówi wprost Polakowi: - fajny i spoko jesteś Polaku , masz wiele ciekawych zainteresowań ale NIE jesteś w moim typie, nudny jesteś a nie mam ochoty całe życie spędzać w Twoim garażu przyglądając się jak remontujesz jakiegoś starego grata, i dalej kobieta komentu, że chce przeżyć przygodę swojego życia i zwiedzać różne kraje i uczyć się obcych języków, chce zobaczyć Himalaje i góry Uralu , zwiedzić pół Europy i opalać się nago nad Adriatykiem gorącym a wyjazd raz w roku na kilka dni na wyspę Uznam to za mało, zatem spadaj chłopcze, idę szukać bogatego faceta z BMW .

Gość gość
Pierdzielenie , mnie rzucił gruby biedny i brzydki , ja byłam szczupła dość ładna i chciałam mimo wszystko pokochać , na odchodne dał mi w gębę ten wspaniały typowy "Polak " jak już chcesz mówić o typowej polce

Gość Teppic   No1
Dobra, p********e sobie, na dowolny temat, dowolne polaryzujące świat na dwa bieguny, ograniczone światopoglądowo bzdury. Tymczasem ja wracam do swojego 11-letniego związku (bez miłości oczywiście).

Gość gość
18:08 to idź i nie wracaj a nie gnijesz na kafe cały dzień jak kwoka bez życia

Gość Teppic   No1
W trakcie tego siedzenia "jak kwoka" zarobiłem 130zł nic nie robiąc, przeczytałem dwa rozdziały książki naukowej, zgrałem kochance odcinki naszego serialu na kompa firmowego, potłumaczyłem filmik o MMA a za godzinę jadę do domu, gdzie czeka na mnie żona. Żadna osoba, którą kocham tudzież jestem przezeń kochany, nie stoi w opozycji do żadnej innej. Moje życie jest stabilne i szczęśliwe, aż dziw, że da się to osiągnąć będąc takim niekochającym samcem, jak ja... no no... /sarkazm