Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

Namysłów wojew opolsk caly krakow jak i opole to zapyzia

Polecane posty

Jak tam ostatnio jechalem pociagiem to w myslach sie usmiechalem "ech, jade do polskiej stolicy smogu i zabytku...", nie chelpie go bo czemu mam, ja tam nie mieszkam. Malopolska to nie sam 326-kilometrowy Krakow, ale 14 782 kilometrowa reszta poza tą wsią. W nim mieszka tylko 766 739 osob sposrod 3 406 000 w calej malopolsce wiec to garstka. Nawet jakby podliczyć ilość mieszkancow w reszcie srednich miast malopolski jak Nowy Sącz i Tarnów to wciaz wiekszosc ludzi mieszka na wsiach. A biorac pod uwage ze wiekszosc ludzi mieszkających w miastach sie z nich wywodzi bo to "sloiki" to mozna wywnioskowac ze to Krakow też wieś, tylko skupiona na zgromadzeniu duzej masy roboczej w jednym miejscu. Nic ciekawego, takie przeludnienie. Ja potrzebuje wiekszej przestrzeni do zycia, dlatego nigdy nie zamieszkam w mieście i bloku do tego. Wole dom prywatny, posesje na wsi.

Gość Namysłów wojew opolsk
kobiecy karol zobacz cały filmik do końca którego ja sam nagrałem ;)Moje filmiki z Opola - YouTube Film dla zapytania mateokobi jaeostro ▶ 5:17 https://www.youtube.com/watch?v=rA3VrC2edfc 5 dni temu - Przesłany przez: Mateokobi Jaeostro Filmik z Opola.

zobacz cały filmik do końca bez przewijania i oceń ;)

Obejrzałeś cały filmik?fajne mamy obwodnice i trasy w Opolu :) zobacz cały filmik cały filmik jest nagrany tylko w Opolu ta elektrownia z kominami też jest w Opolu te wszystkie niebieskie mosty też są w Opolu

:) obejrzyj cały ten filmik nagrałem go we Wtorek 2 stycznia 2018 roku :)

Obejrzałeś?