Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze miałam szczęście do przydupasów

Polecane posty

Gość gość

A tak mi przyszło do głowy bo oglądam zdjęcia znajomych na fejsie... -Kto to przydupas? -Wracając z Warszawy (byłam tam biznesowo )widziałam białe sportowe autko-Takie b. kobiece Dojeżdżam do bramek na autostradzie i widzę wnętrz e tego auta a tam różowe pompony i inne gadżety damskie a za kółkiem kto? Facet. -Facet? -No ja na takich mówię ,, przydupas" Całe życie miałam do nich szczęście...

Gość gość
-A co mnie tak naszło na gadanie o nich? -A oglądam sobie profil pewnej kobietki, którą kiedyś znałam, wyjeżdżała często na Ukrainę, poznała tam faceta czy coś... -No i widzę Nikt ciekawy. -Może fajny?- Nie wiem -Ale to ona zabrała go do Trójmiasta. A on co jej pokazał? Wieś? Jakby przydupas po prostu.

Gość gość
No ale my przedsiębiorcze pędzące do przodu kobiety tak mamy! Za nas nie biorą się , choć próbują wpływowi faceci ale my nie nadajemy się do trzymania w klatkach. A przydupas zawsze dobrze się czuje w naszym cieniu. Cóż takie życie!

Gość gość
Tak sobie kiedyś myślałam co to by musiał być za facet? Żeby nie był przydupasem i żebym mogła powiedzieć: No! To rozumiem! Moje potrzeby uwzględnione -czuję się kobietą przy tym mężczyźnie! Musiałby po prostu zarobić na sprzątaczki ! :D Nie znosze zajmować się domem! Może coś takiego jak Donald Trump ? Coś takiego właśnie!

Gość gość
No czegoś takiego jak George Soros to bym nie chciała Bałabym się że będę miała brzydkie dzieci i w ogóle jego chorych ambicji życiowych bym się bała- to tyran na światową skalę w końcu!

Gość gość
Takie przedłużenie Hitlera. Koszmar mieć z kimś takim rodzinę.

Gość gość
To juz wolę nosić spodnie :D

Gość gość
Gdybym nie była kobietą, byłabym wielkim rewolucjonistą ! Kimś na miarę Józefa Piłsudskiego. No ale już Joanną D'arc to bym nie chciała być! -Spłonąć na stosie.... -Gdyby była Joachimem D'arc to by jej nie spalili na stosie. Nie żebym była feministką ale taka jest prawda!

Gość gość
Wierzę w to że gdyby faceci mieli menstruację, tampony sygnowano by nazwiskiem co bardziej znanych facetów a oni sami, zanudzli by nas obfitością swoich krwawień i trzymali by te zużyte tampaxy wyeksponowane za szybką! Tak by było!

Gość gość
A gdyby oni dzieci rodzili to wiecie co by było ? Seks-misja! Sami by się rozmnażali! Na 100%

Gość gość
Nas by juz nie było! Oni sami przebieraliby się w damskie szmatki-już tak robią Humanoid przynosiłby im piwo z lodówki i zastąpiłby im maszynę do seksu i dokładnie w tym miejscu można się odbić od ściany pełnej ich próżności! Dalej już nic nie ma!

Gość gość
To niestety dla facetów ale to nasze mózgi są precyzyjniejsze od męskich w każdej dziedzinie ale to kurna oni się w tych dziedzinach cenią! Brak szacunku do kobiet? Rażący! Porażający jego brak!

Gość gość
jakaś sfrustrowana feministka którą nikt nie chce bo jedynym tematem do rozmowy jest twoja niezwykłość xD

Gość gość
ludzie widzą w innych te cechy które w nich samych ich irytują. Jeżeli ktoś ciągle mówi że nielubi ludzi fałszywych sam jest fałszywy.

Gość gość
No, ale jednak nie każdy jest, w stanie pojąć, że życie to nie kapcie , telewizorek i piwo oraz praca zawodowa dla odskoczni. Że należałoby kopiować nas, nie tylko poprzez komiczne przebieranie się w naszą bieliznę ! Przeanalizuj jeden z drugim co, kiedy i jak robi każda z nas przeciętna... Zniż się do poziomu szanujących nas! Uczciwie przeanalizuj! I co przerasta prawda? -Ale my się na was o to nie gniewamy ! Tylko nas k*****a szanujcie!

Gość gość
Dziewczyno weź tabletkę.:):). Już bardziej bym Cię cenił jakbyś milczała.

Gość gość
Inaczej będą rozwody ! Nie ma na to rady! One zarabiają więcej od was Myślicie że będą się na was oglądały, kiedy raz, jeden, drugi na niedzielny spacer do parku same podążać będą?

Gość gość
I czy rozwody albo brak małżeństw to takie zle?

Gość gość
Po co jednej i drugiej, taki zalegający mebel, który fermentuje na kanapie i większego pożytku z niego nie ma? -Pomyślcie ilu z was identyfikuje się w głębi serca z takim własnie mężczyzną ? -Postarajcie się to zmienić póki wiek produkcyjny jeszcze nie przeleciał wam koło nosa! Ja wam tak radzę! Wiem co mówię! Jestem już babcią ! Ja nie zmarnowałam tego czasu ! Wy też nie zmarnujcie.

Gość gość
Bo potem się tego żałuje. Nie znam człowiek w wieku 50+ 60+ który by nie żałował że nie miał więcej dzieci! Dzieci to sens życia! Nadają życiu smaku! Często gęsto to dzięki dzieciom wnuko czujesz że żyjesz! Bo przychodzi taki czas w twoim życiu, kiedy wszędzie juz byłeś, wszystko widziałeś i za dużo juz wiesz!

Gość gość
Ładnie napisane głupoty. Nie zgadzam się z treścią, nie ma nic godnego podziwu w kobiecie "która ciągle gna do przodu". A straszenie rozwodami czy samotnością to jednak broń wymierzona w kobietę.

Gość gość
A wtedy tylko te małe istnienia są w stanie oderwać cię od tej twojej równej pochyłej -która czeka każdego z Was! I tylko te małe istnienia są w stanie zatrzymać w miejscu czas byście mogli znów stać się dziećmi!

Gość gość
Przydupasow bedzie wiecej to efekt feminizmu. Czyli macie co chialyscie.

Gość gość
dziś Kobieta to rodzicielka już samo to czyni ją boginią świata! Nie chcesz tego szanować-nie musisz ale w oczach kogoś doświadczonego pozostaniesz głupcem.

Gość gość
21:49 Ale mi to nie przeszkadza, bylebyście przejęli nasze obowiązki, bo nam lepiej wychodzi robienie pieniążków. Niech sobie przydupas istnieje ale niech wzbudza w nas szacunek! Niech robi wszystko to na co nam już nie starcza czasu by nasze dzieci miały normalne dzieciństwo! Niech się doskonali w tym i realizuje! Niech budzi w nas podziw!

Gość gość
Tymczasem męski typ wylicza: Ja już czwarty raz w tym tyg. wyjmuję naczynia ze zmywarki! Awanturuje się bo przecież samica tego nie robi(robiąc to już 10 raz w tyg.) a przecież to ona tą zmywarkę kupiła! Tak samo ze wszystkim innym!