Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stres przed pierwszym dniem w pracy

Polecane posty

Gość gość

macie tak? jak se radzicie?

Gość gość
Nie, tylko ty tak masz.

Gość gość
czy mam wziąć gumki do pracy? bo szef powiedział mi na rozmowie kwalifikacyjnej że sprawdzi czy jestem dobra

Gość siliska
tez się zawsze mega stresuję nową pracą, już kilka raz yzmieniałam prac i zawsze jest to samo, juz parę dni wcześniej zaczyna mnie boleć brzuch, dobrze ze nervomix pomaga, bo chyba bym do pracy nie dotarła, jak jestem spokojniejsza to tez łatwiej mi sobie w głowie ogarnąć ten stresior i idzie już ok, powodzenia

Gość gość
Nervomix control jest dobry na takie właśnie sytuacje , czy przed pójściem do pracy, występem, egzaminem , zawsze mi pomagał. Nie usypia , tylko uspokaja :)

Gość gość
Tez biorę go od jakiegoś czasu i jak najbardziej polecam. Zależało mi na czymś co przede wszystkim mnie nie uzależni, a nervomix to ziołowe tabletki, więc nie musze się bać, jak je biorę to dużo mniej się denerwuje i dzięki temu jestem spokojniejsza

Gość vijana
i faktyucznie nervomix wam pomaga? chyba pójdę do apteki, bo w czwartek mam zacząć wymarzoną pracę, wogóle nie sądziałam, zę uda mi się ją dostać. :D jestem poekscytowania i popadam w panikę jednocześnie. muszę się jakoś uspokoić, bo wyleją mnie 1 dnia.