Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie oszaleje

Polecane posty

Gość gość

Kochani Jestem po slubie 5 lat mieszkamy z męża rodzicami a moimi teściami.Ogolnie nie jest żle bo dogadujemy sie całkiem dobrze ale... Jego mama to kobieta z tych najmądrzejszych najfajniejszych i najlepszych we wszystkim. Czasem czuje sie tu jak brzydkie głupie kaczątko. Mamy syna oczywiście teściowa kupiła mu ubranko do chrztu i to jeszcze w formie prezentu żebym nie mogła odmówić. CWANA BABA. Krytykuje większość rzeczy. Pięciomiesięcznemu dziecku daje czekolade wafelki i draże. Szlak mnie trafi. A mój mąż to taki troche maminsynek. Bardzo związany jest z mamą. Staram sie z nią nie kłucić bo to jemu zrobiłabym na złość a nie jej czy sb. Bardzo chce sie wyprowadzić ale nie. Mój mąż nie chce. W sumie mu sie nie dziwie. To ma być jego dom w przyszłości. mieszkania do wynajęcia są drogie a na kupno nas nie stać. Ale jeśli sie nie wyprowadzimy to wpadne w depresje albo zwyczajnie za kilka lat sie rozstaniemy jak mały podrośnie.

Gość gość
Jak się bzykamy to jego mama wpada do naszego pokoju i mówi do niego: Szybciej żonę posuwaj bo sperma nie tryśnie. Co mam o tym myśleć? autorka tematu

Gość gość
Gościu weż sie w głowe je**i byle mocno najlepiej pustakiem.

Gość gość
Kochana Idz do dobrego lekarza od "rozumu",bo jak się ciebie czyta to ma się wrażenie że czyta się gniota idiotki. Na ci nie był sta na własne mieszkanie to trzeba było nie rozchylać ud,tylko zakasać rękawy i zapracować na swoje a nie wsadzać zada do domu teściowej a teraz tu wylewać krokodyle łzy.Gdzie masz swoich rodziców biedoto?

Gość gość
Nie pozwól babsku wtracać sie do twojego dziecka, sama niech zre czekoladę, feederka jedna.

Gość gość
Za to ty pokazujesz klasę. Naprawdę zazdroszczę. Iloraz inteligencji ponad 1 na pewno.