Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kredyt samotna mama

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie jestem samotna matka dwójki dzieci, prowadzę sklep online zarabiam dla mnie na rękę +/- 6000zl miesięcznie do tego dochodzą mi alimenty na dzieci w wysokości 1000 zł i 500 plus na dziecko czy w takiej sytuacji finansowej dostanę kredyt na dom ? Pozdrawiam

Gość gośćff
zobacz autorko tematu na www.roksa.pl tam są informacje o kredytach na dom

Gość Ewelina0093
autorko tematu przyjmij kondolencje z tego powodu że aż 2 razy twojemu klientowi pękła gumka i zaciążyłaś

Gość gość
Droga Ewelino jeżeli nie znasz sytuacji to nie pisz głupot dla twojej wiadomości ojciec dzieci nie żyje.... wiec jak nie masz nic Ciekawego do napisania omiń wątek i nie komentuj!

Gość gość
idz na inne forum, wizaz albo kobiety net. Tutaj wypowiadają się sami złośliwi nieudacznicy i gimbaza

Gość gość
Zauważyłam... na tym forum większość ludzi to buraki... nic konkretnego nie potrafią napisać tylko jakieś głupie nic nie wnoszące do tematu komentarze

Gość gość
W życiu bym nie wzięła kredytu na dom w twojej sytuacji. Różnie w życiu bywa, teraz jest dobrze, a potem kto wie. Chyba, że nie miałabym dachu nad głową to jakieś mieszkanie, ale z rynku wtórnego tak, aby jak najszybciej spłacić. Obciążenie kredytowe to nie zżarty. Chyba, że masz przynajmniej na pół domu to wtedy jeszcze bym się zastanowiła. Decyzja tak należy do Ciebie:)

Gość gość
Mam odłożone jakieś tam oszczędności ale to nie starczy a odkładać to można tak aż do śmierci. Nie zakładam z góry ze umrę czy będę chora jestem zdrowa i na tym się skupiam bo gdyby każdy tak patrzał to nic by nie robił. Wiadomo za nim weźmie się kredyt to przemyśle to bardzo dobrze