Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

merkaba

jego miłość cie uleczy

Polecane posty

ty i ja jestesmy dziecmi wiecznosci jeszcze przed stworzeniem świata Bóg , nasz ojciec,wymarzył sobie ciebie jako jedynego i absolutnie niepowtarzalnego on stworzył cie dla siebie ,aby własnie takiego,jakim jestes - umiłowac cie od poczatku i kochac przez cała wiecznoc . takiego jak ty nigdy nie było i nigdy juz nie bedzie w cales histori wszechswiata masz niewiarygodna wartosc i godnosc siostra faustyna mówiła ze kazda dusza to inny swiat .Abba chce miec z toba jedyna i niepowtarzalna relacje , w intymnosci która przekracza twoje najsmielsze oczekiwania on wybrał cie jeszcze przed załozeniem swiata ,abys był Swiety i nieskalany przed jego obliczem przeznaczył cie z miłosc dla siebie

jako swego umiłowanego syna i córkę z królewskiego rodu syna , córkę doskonale podobnych do niego ,króla wszechświata ,stworzonych na jego obraz i podobieństwo dla tego rodząc się w czasie ziemskim ,masz jeden najważniejszy cel w życiu przygotować sie do wieczność z Bogiem, która będzie tak niesamowita ,ze ani oko nie widziało , ani ucho nie słyszało ani twoje serce nie zdoła pojąć co bóg przygotował dla tych ,którzy go miłują .tak mówi sw paweł a o nwieco mówi bo był przeniesiony do nieba i widział i słyszał słowa niebiańskie w momencie swojej śmierci wracasz do Boga d abba najczulszego z z ojców wracasz do wieczność do domu wiecznosc jest twoim domem , atmosfera do której zostałeś stworzony nie zostałeś stworzony dla ziemi ale dla nieba

dla tego tak wielu z nas nie moze odalesc sie do konca w zyciu naziemi , szczegulnie wtedy ,gdy wchodzimy coraz głebiej w intymna relacje z bogiem zaczynasz odczuwac ze swiat cie nie rozumie a ty coraz mnie jrozumiesz swiat.dlaczego bo coraz mocniej dotykasz innej rzeczywistosci i zaczynasz rozumiec ,ze naprawde nie jestes z tego swiata i zaczynasz tesknic za bogiem za twoim domem w wiecznosc .czas na ziemi jest ci dany jako czas,w którym najwazniejszym celem jest poznanie miłosci ojca , syna i ducha swietego

Gość gość
Nie masz, nie macie żadnego dowodu na namacalne istnienie waszych bogów. Jeden wierzy w kotleta inny w Jezuskleta, a dowodów jak nie było tak nie ma. A jak śpisz to nie wiesz co się z tobą dzieje, podobnie gdy umrzesz stracisz pamięć i zapomnisz na wieki o swoim bogu czy to żydowskim czy indyjskim, jakimkolwiek. Powiecie że nie? To udowodnijcie że gdy śpicie pamiętacie o bogu - nie pamiętacie.

Gość gość
umrzeć po śmierci - jezd moc jezd motywacja eghehge

Gość gość
Nie życzę sobie mieć intymnej relacji z Abbą.

Gość gość
nasz ojciec,wymarzył sobie ciebie jako jedynego i absolutnie niepowtarzalnego on stworzył cie dla siebie ,aby własnie takiego,jakim jestes - umiłowac cie od poczatku i kochac przez cała wiecznoc . x Brednie wymyślone przez kaznodziejów. Nie ma na to żadnego dowodu. Jeśli mnie tak kocha to dlaczego mnie nie uzdrowi ani nie obroni przed złymi ludźmi którzy chcą mnie oskarżyć o swoje zbrodnie. Gdyby bóg mnie kochał, to nie patrzyłby na tę niesprawiedliwość całymi latami.

zakochanie się w każdym z nich z całego serca,z wszystkich sił i całej duszy,aby w chwili śmierci być gotowym do zaślubin z bogiem na wieczność i powrót do domu ojca. czas na ziemi to czas narzeczeństwa duchowego,czas przygotowania do zaślubiania boga! Istota naszego zycia duchowego jest wiec dążenie ,aby jak najmocniej i najskuteczniej otwierać sie na Bożą moc miłości ,która ma moc przemieniać nasze życie i dać nam upragnione szczęście,otwierając sie na tak wspaniałą dobra nowinę o Bogu

zakochanym w tobie i twoim niesamowitym przeznaczeniu na cała wieczność , musisz jednak zobaczyć ze czeka cie trudna ,ale niesamowita walka z mocami ciemności , kture zrobia wszystko ,zebys nie odkrył planu Boga dla ciebie ,nie przyjał swojej niezwykłej tożsamosci i nie żył zwycieskim życiem w swoim powołaniu i fascynujacej misji na ziemi ,bardzo czesto beda to czynic przez nieustane kłamanie na twój temat,na temat innych ludzi,przez fałszowanie obrazu Boga Abba przez zniewalanie cie grzechami ciezkimi

namawiając cie jednocześnie zebyssie z nich nie spowiadał lub zle spowiadał lub w ogule dał dał spokój z jakąkolwiek walka duchowa w efekcie twoje życie moze toczyć sie w mocy diabelskiego przekleństwa w przestrzeni która jest bardzo mroczna pełna bólu i cierpienia

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak miłość boża. To wielkie dziejowe kłamstwo. Przysięgam, że nie pójdę do spowiedzi dopóki będziecie mi wymadlać choroby i nieszczęścia. Jak nie przestaniecie w ogóle to nie pójdę aż do śmierci. I niech Abba mnie nie molestuje bo sobie wypraszam. Zmieńcie wizję boga, bo reszta ludzi odpadnie od kościoła.

Gość gość
bo to kłamstwo ze kk pomagał Hitlerowi jak konkordaty sie zawiera w celu ochrony wiernych przez totalitaryzmem i Watykan takze miał podpisy konkordat z polska i pozatym trzeba czytac fora historyczne

Gość gość
Dzięki za piękny temat :) 🖐️

Gość gość
Co głupio napisane? Może ty wy jesteście po prostu zbyt głupi i tępi i milczycie gdy pyta się jasno - co jest po? Jak śpicie nic nie wiecie i tak samo będzie gdy na zawsze odejdziecie. Zapomnicie o swoim bożku, wasz mózg już nie będzie o nim pamiętał. Dusza? Jak widać dusza bez mózgu również nie pracuje, a skoro twierdzicie inaczej to proszę - udowodnijcie że podczas snu dusza żyje poza ciałem i nie potrzebuje do tego ciała. No udowodnijcie matoły.

uwolnienie od słuw negatywizmu abysmy zaczeli wypowiadac rzeczy kture buduja abysmy weszli w boze powołanie duchu świety prosze cie o to by naszcze słowa , nasze usta , to co muwimy by zostało przemienione zgodnie z zasadami , kture panuja w twoim ktolestwie , prosze cie, byśmy zaczeli mówic tak , jak ty mówisz i by nasze życie stało sie błogosławione ,jesli przez nasze jezyki , przez nasze slowa weszlismy w przeklenstwo niech to przeklenstwo sie skończy, panie , przepraszamy cie za to i prosimy, daj nam nawrucenie naszych serc , umysłów ,a co za tym idzie terz naszych ust.duchu świety ,przyjdz i wprowadz nas do ziemi obiecanej w naszym życiu,amen

słowa Jezusa do Faustyny Napisz to: Nim przyjdę jako Sędzia sprawiedliwy, przychodzę wpierw jako Król miłosierdzia. Nim nadejdzie dzień sprawiedliwy, będzie dany ludziom znak na niebie taki. Zgaśnie wszelkie światło na niebie i będzie wielka ciemność po całej ziemi. Wtenczas ukaże się znak krzyża na niebie, a z otworów, gdzie były ręce i nogi przebite Zbawiciela, wychodziły wielkie światła, które przez jakiś czas będą oświecać ziemię. Będzie to na krótki czas przed dniem ostatecznym.

Powiedz, że miłosierdzie jest największym przymiotem Boga. Wszystkie dzieła rąk moich są ukoronowane miłosierdziem. Modlitwa duszy pokornej i miłującej rozbraja zagniewanie Ojca mojego i ściąga błogosławieństw morze. Podaję ludziom naczynie, z którym mają przychodzić po łaski do źródła miłosierdzia. Tym naczyniem jest ten obraz z podpisem: Jezu, ufam Tobie.

Modlitwa ta jest na uśmierzenie gniewu mojego, odmawiać ją będziesz przez dziewięć dni na zwykłej cząstce różańca w sposób następujący: najpierw, odmówisz jedno "Ojcze nasz" i "Zdrowaś Maryjo", i "Wierzę w Boga", następnie na paciorkach "Ojcze nasz" mówić będziesz następujące słowa: "Ojcze Przedwieczny, ofiaruję Ci Ciało i Krew, Duszę i Bóstwo najmilszego Syna Twojego, a Pana naszego Jezzuusa Chrystusa, na przebłaganie za grzechy nasze i świata całego"; na paciorkach "Zdrowaś Maryjo" będziesz odmawiać następujące słowa: "Dla Jego bolesnej męki miej miłosierdzie dla nas i świata całego". Na zakończenie odmówisz trzykrotnie te słowa: "Święty Boże, Święty Mocny, Święty Nieśmiertelny, zmiłuj się nad nami i nad całym światem".

Podaję ci trzy sposoby czynienia miłosierdzia bliźnim: pierwszy - czyn, drugi - słowo, trzeci - modlitwa; w tych trzech stopniach zawiera się pełnia miłosierdzia i jest niezbitym dowodem miłości ku mnie.

Niechaj się nie lęka do mnie zbliżyć dusza słaba, grzeszna, a choćby miała więcej grzechów niż piasku na ziemi, utonie wszystko w otchłani miłosierdzia mojego. Palą mnie płomienie miłosierdzia, pragnę je wylewać na dusze ludzkie. O, jaki mi ból sprawiają, kiedy ich przyjąć nie chcą. Powiedz, córko moja, że jestem miłością i miłosierdziem samym. Kiedy dusza zbliża się do mnie z ufnością, napełniam ją takim ogromem łaski, że sama w sobie tej łaski pomieścić nie może, ale promieniuje na inne dusze. Najboleśniej ranią mnie grzechy nieufności. Rozkosz mi sprawiają dusze, które się odwołują do mojego miłosierdzia. Takim duszom udzielam łask ponad ich życzenia. Nie mogę karać, choćby ktoś był największym grzesznikiem, jeżeli on się odwołuje do mej litości, ale usprawiedliwiam go w niezgłębionym i niezbadanym miłosierdziu swoim. Napisz: Nim przyjdę jako Sędzia sprawiedliwy, otwieram wpierw na oścież drzwi miłosierdzia mojego. Kto nie chce przejść przez drzwi miłosierdzia, ten musi przejść przez drzwi sprawiedliwości mojej... Na ukaranie mam wieczność, a teraz przedłużam im czas miłosierdzia, ale biada im, jeżeli nie poznają czasu nawiedzenia mego.