Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafię przemówić do dziecka po tym, jak odrzuciło pierś

Polecane posty

Gość gość

nie wyzywajcie mnie, dla mnie to jak noż w serce, od dwóch dób odrzuca piers a ja nie spałam ponad 30 godzin jestem wyczerpana i taka smutna jak nigdy dotad, mam żal w sercu, tyle walki i bólu na poczatku karmienia a teraz taki cios ze nawet nie mam z kim pogadac, dziecko am 6 miesm, nie wiem co robic probowałam zazwyczaj na spiocha sie udawało a dzis w nocy nawet to nic nie dało.

Gość gość
Ale powiedz mi, nad czym Ty rozpaczasz? właśnie dziecko spuściło Cię z łańcucha po 15 miesiącach męki, odmawiania sobie przyjemności, smacznych rzeczy, alkoholu i czego tam sobie tylko wymyślisz. Ciesz się. Przejdź na mm i do przodu, co miałaś przekazać z przeciwciał, to już przekazałaś.

Gość gość
Moja też odrzuciła pierś po 6 miesiącu i dobrze bo odstawienie było spokojne i naturalne :-)

Gość gość
Ja własnie potrzebuje słow otuchy bo nie mam z kim o tym pogadac, z mezem to tak srednio. Moze jestem głupia ale chodze i płacze juz dwa dni.

Gość gość
gosc 8.28 a co z mlekiem z biustu? Samo zanikło czy trzeba odciagać? Ja wczoraj miałam mega twarse, w spaniu dałąm pociągnal trzy razy potem sie rozpłakał a jak wykorzystałam moment ze leci i wycisnęłam zeby poczuc ulge

Gość gość
To ściągaj i dawaj dziecku z butelki. Tyle ile dasz radę. Moje dziecko tez się prawie odstawilo w tym wieku. Prawie, bo mu się odmieniło i pije nadal z piersi. Ale jakbym chciała odstawic to nie byłoby problemu w każdej chwili. Teraz musialam odstawic na 1.5-2 doby ze wzgl na lek i dostal mm i było mu wszystko jedno :)

Gość gość
odmieniło mu sie ??? a moze i mojemu sie odmieni, jednak boje sie ze mleko zaniknie

Gość gość
up

Gość gość
Chore zboczone babska... Rzyg rzyg rzyg Czy mąż ci possać nie może?? Piers jest dla dziecka a nie twojej przyjemności. Jej jest przykro...Beak slow Obraz się jeszcze na dziecko albo nie dawaj mu butelki bo ci łuskami obrośnie

Gość gość
8:48- pil niechetnie, musialam się nameczyc zeby wogole pil mleko z piersi. Syn plakal, wyginal się etc. Karmilam go na spiocha..W końcu się wkurzyłam i kupilam mm. Wypił butle wieczorem tak jakby mleka na oczy nie widział. Myslalam ze juz po karmieniu piersia . Chcialam mu dac mm nastepnego dnia znow a on już nie chciał. Potem znow spodobało mu się kp. Co ci mogę poradzić to idź do poradni laktacyjnej. 6 miesiecy to taki głupi wiek gdzie dziexko zaczyna się wszystkim interesować i kp jesr dla dziecka nudne. Może coś Ci poradzą. Mi trochę pomogła zmiana miejsca do karmienia. Zawsze syna karmilam w sypialni i jemu chyba kp kojarzyło się ze spaniem. Załóż jakies kolorowe korale na szyi to się nimi zajmie , dawaj do ręki zabawki jak kp zeby dziecko czyms zająć ( u mnie to działało) bo mam wrażenie że kp bylo nudne dla niego a tak sie przynajmniej czyms zajal.