Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GretaW

Zagęszczanie włosów, gdzie, Poznań?

Polecane posty

Gość GretaW

Gdzie w Poznaniu zagęszczę sobie włosy? Nie zależy mi na kosmetykach, szamponach tylko na zabiegu w klinicie estetgycznej? Ktoś coś wie może na ten temaT?

Gość Galaretka9012
A spróbuj w Great Lengths. To jest profesjonalny salon przedłużania i zagęszczania włosów. Moja siostra jest bardzo zadowolona z efektów. Serio, jeśli chodzi o Poznań, to chyba tylko tam, bo przynajmnije profesjonalnie :)

Gość gość
a może zabieg mezoterapii igłowej by ci pomógł ?? Mnie taki zabiegł zagęścił włosy, a robiłam go w klinice mediart Clinic w Poznaniu, co najważniejsze włosy sa teraz zdrowe, piękne i nie mam problemu z ich zapuszczaniem :)

Gość gość
Wystarczy Elastabion Floslek.

Gość moniaczka
A czemu klinika estetyczna? Włosy możesz zagęścić u fryzjera. W Poznaniu masz bardzo dobry salon Hair Atelier&Spa Piotr Sierpiński. Chodzę tam na zagęszczanie włosów i uważam, że warto. Zabieg jest mało inwazyjny, a fryzjerka potrafi dokładnie nałożyć pasemka, więc efekt jest naturalny, nie wygląda to sztucznie. Ogólnie ten salon jest dość ekskluzywny i popularny, zerknij chociazby na ich instagram, tam są wrzucane zdjęcia klientek i można podpatrzeć jak to wygląda :)

Gość gość
Ja polecam zastosować kurację produktem Profolan. Jest to naturalny produkt blokujący łysienie, stymulujący wzrost nowych włosów, a także blokuje siwienie. Jest polecany przez 9 na 10 stosujących go osób i posiada liczne rekomendacje. Powinien wyjść taniej niż seria kosztownych zabiegów. Można o nim poczytać i kupić tutaj: http://nplink.net/dCFtGx7P

Gość gość
mozna zrobic tak www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM