Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita92

Jak sprawic by on zatesknil

Polecane posty

Gość Anita92

Witajcie kochane , a więc opiszę moją historię: Od ponad 5lat jestem w związku, mamy synka 3letniego. Dużo się klucilismy przez ostatni rok (on dużo grał w gry , ja chciałam rządzić jego życiem ). Prowadzimy wspólny biznes więc mieliśmy siebie już dość -tzn on miał mnie dość. I postanowił ,ze na ten wyjazd na 2miesiące pojedzie sam żeby ZATESKNIC, bo już sam nie wie czy mnie nawet kocha.......... pisze to spokojnie ale uwierzcie mi serce mi pęka bo bardzo go kocham i chce żeby nasza rodzinka przetrwała ten czas. Chciałabym zeby on zatesknil za mną i żeby mnie pokochał na nowo..... byliśmy przez 4 lata na prawde szczęśliwa parą..... czułam ,ze on mnie kocha najmocniej na świecie ale ciągle chciałam w nim coś zmienić.....Tak Jak on to mówi czuł się bardzo niedowartosciowany . Zapomniałam dodać, ze pisał w grze z jedną dziewczyna ale tłumaczył,ze ona nie znaczy nic dla niego ,ale miło było czytać komplementy i czuć się adorowany :( :( ...... co mam zrobić :( pomóżcie mi

Gość gość
Myślę że ona już nim zawładnęła ,a co do was to już troche trudna sprawa.Musisz z nim szczerze porozmawiać.Uważam ze nie ma przyjaźni kobieta -mężczyzna,z czasem zawsze to się tak samo kończy

Gość Anita92
Gosc :Myślę że ona już nim zawładnęła ,a co do was to już troche trudna sprawa.Musisz z nim szczerze porozmawiać.Uważam ze nie ma przyjaźni kobieta -mężczyzna,z czasem zawsze to się tak samo kończy Nawet jeśli jej nigdy nie widział ? Rozmawialiśmy szczerze , on tylko mówi ,ze chce zatesknic. .......

Gość gość
Też gdzieś wyjedź, ewentualnie bardzo dobrze się baw, kiedy go nie będzie. Dużo kawiarni, kina, teatru, może jakiś koncert?

Gość gwoli wyjasnienia
Odnosze wrazenie, ze wy po prostu do siebie nie pasujecie. I im dluzej zwiazek trwa tym trudniej to ukryc. Stad szukanie u niego odskoczni w grach i rozmowach z innymi kobietami. Chyba tez cos sie u was wypalilo. Nie jest tez korzystne - dla niektorych zwiazkow - zeby pracowac razem. Ogolnie on jest chyba toba przesycony i chce odpoczac. Czy zateskni to czas pokaze. Obym nie miala racji ale mysle, ze jemu sie wrecz spodoba, ze ciebie chwilowo nie ma.

Gość gość
A po co ma tęsknić za tobą facet który cię nie kocha i myśli o innej?

Gość gość
Rozmawialiśmy szczerze i on powiedział że się z nią nie widział no a co ci miał powiedzieć?

Gość gość
Za czym ma tęsknić facet skoro wciąż się kłóciliście , nie doceniałaś go , wręcz wciąż coś Ci w nim nie odpowiadało. Czuł się ciągłe oceniany , krytykowany i kierowany jakby był pozbawiony własnej woli i rozumu. Swoim zachowaniem bardzo skutecznie podcięłaś mu skrzydła. A cytując Antoine de Saint-Exupéry -"Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać." Twój facet znalazł takiego anioła(rozmowy ze znajomą od gier) który podniósł jego zranione skrzydła i pomógł mu wzbić się w powietrze .. Czy powróci do gniazda? Nic nie zrobisz , musisz po prostu zaczekać .Dać mu czas na przemyślenia .

Gość gwoli wyjasnienia
No i co z tego ze on sie z nia nie widzial. Prawie wszystkie netowe zauroczenia tak sie zaczynaja. To zalezy jak sie to rozwinie dalej. W czym problem sie spotkac? Jesli ma sie ku sobie to sposob sie zawsze znajdzie. Jestes taka naiwna czy sama siebie oszukujesz?

Gość gość
kolejna naiwniara. Facet się odkochał miał dość kłótni krytyki. Zaczął szukać kogoś z kim będzie szczęśliwy. On już za tobą nie zatęskni bo i nie ma za czym. To czy on się spotkał czy nie to najmniejszy problem. Zakochanie zaczyna się od rozmowy od poczucia że ktoś cię wspiera. A ona tak robi co z tego że przez grę. On wie że związek może wyglądać inaczej lepiej. Ty się na dziecku skup lepiej

Gość Anita92
Piszecie tak jakbym była jakaś debilka.... Dobra ja się czepialam ale jaki normalny człowiek gra przez 14/16 godzi dziennie w gry. Rozlaczylo nas jego uzależnienie..... kłótnie zawsze były przez gry. Rozmawiałam z psychologiem ,wytlumaczyla mi siłę uzależnienia..... pewnie ,ze tamtą dziewczynka go umiała pocieszyć bo jest w tym świecie bajki... ona też gra przez cały dzień.... Ja teraz stawiam na siebie i na moje dziecko , nie mogę czekać aż moj były partner zacznie żyć życiem realnym a nie virtualnym...... I każdej dziewczynie która ma takiego partnera proponuje to samo.......