Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na czym smazycie zeby bylo naprawde najzdrowiej?

Polecane posty

Gość gość

Olej kokosowy zatyka żyły bo jest nasyconym tłuszczem Smalce jest okey ale jestem wege wiec odpada Rzepakowy olej jest oszukany i zaprawiany czyms a do tego sypany rzepak randapem Oliwa nie nadaje sie do smazrnia bo ma niska temp. Dymienia i staje sie rakotworcza Na czym wiec smazyc?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja smaże na oleju i margarynie,, jak własnie jest z ta margaryna,,,,,,, ale by było najzdroweij to też nie wiem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Od kiedy się sypie rundap?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nie smażyć. Proste? Proste.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
To nie olej zapycha żyły a blaszka miażdżycowa lub zwapnienia zmniejszające ujscie światła naczyń krwionośnych. A tak się dzieje z przewlekłego procesu stanu zapalnego. Olej kokosowy nie ma tu nic do rzeczy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
olej kokosowy, smalec, masło klarowane

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Na rzepakowym. Była szał na oliwę - okazało się, że do smażenia niedobra, potem szał na olej kokosowy - też zły. Smalcu nie lubię. Z resztą, jak już ktoś wspomniał, jeśli ma być zdrowo, to najlepiej nie smażyć w ogóle.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Masło klarowane, smalec gęsi, olej arachidowy, oliwa (krótko).

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Na patelni z powłoką nieprzywierającą bez tłuszczu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Najzdrowiej jest smażyć na smalcu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
TYLKO oliwa z oliwek! Na zdrowiu nei ma co oszczędzać, bo co zaoszczędzisz to potem wydasz na leki albo szybciej zejdziesz. Jak chcesz dlugo i zdrowo zyc to nie oszczedzaj na zdrowym, naturalnym i nie przetworzonym jedzeniu!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Na patelni z neprzywierajacem dnem . Ew troche masla klarowanego.Raczej duszę niz smaże.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jeszcze zakladasz te tematy,juz kiedys mialas odpowiedzi i znowu klepiesz ten sam temat.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
masło klarowane

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
oliwa z oliwek jest zdrowa ale nadaje się do sałatek głównie nie wolno na niej smażyć.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Olej z awokado.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Smalec , masło klarowane i olej z orzechów włoskich

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
olej kokosowy smalec masło klarowane olej rzepakowy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×