Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz zaprowadzil dziecko w pizamie

Polecane posty

Gość gość

Moj maz dzisiaj zaprowadzil dziecko do przedszkola w pizamie. Syn nie chce sie rano ubierac i sa wieczne cyrki. Tak sie maz wsciekl rano ze wsadzil go do auta w pizamie i kapciach i zawiozl. Bez kurtki bez czapki. Na poczatku bylam wscieka a teraz zawiozlam kurtke i buty do przedszkola ale niech siedzi w pizamie moze sie nauczy w koncu

Gość gość
i prawidłowo, nie ma co się nadmiernie cackać. Lubię dzieci, ale denerwuje mnie takie nadskakiwanie dziecku, które rządzi wszystkimi dookoła.

Gość gość
Mój syn w wieku 3-4 lat odstawial cyrki, że tej bluzki nie chce, tamta mu się nie podoba itp. Pewnego poranka (bylo cieplo byl maj) tak mnie zagrzal bo wszystkie bluzki były beee, ze zanioslam go do auta z gołą klatą, wzielam jedną z bluzek i pojechałam. Darł się pół drogi, ale bluzkę ubrał mając w alternatywie gołą klatę i problem z wybrzydzaniem się skonczył.

Gość gość
Gorzej jak dziecko stwierdzi, ze w pizamie bylo fajnie:)

Gość gość
Dobrze zrobił. Mój kiedyś wyciął inny numer ( w sensie mąż). Nie zdążyłam naszykować ubrań na spacer dla synka. Otworzył szafę i wybrał dresy ( w swoim przekonaniu). Była to piżamka synka. Wyszli na spacer w tej piżamie bo bylo ciepło. Gdy mu uświadomiłam później, że zabrał dziecko na spacer w piżamce. Zrozumiał dlaczego sąsiadki tak na nich patrzyły. Żartujemy z tego do tej pory.

Gość gość
dziś - wszyscy śmiali się i dokazywali, śmiechom nie było końca...