Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nazwijcie mnie przewrazliwiona ale dzieciak tej kobiety to jakiś potwór! popych

Polecane posty

Gość gość
To pralka czy kuchenka ???? Autorka patologiczna matka nie odróżnia pralki od kuchenki myśli ze to to samo

Gość gość
gość dziś No to już wiem, dlaczego nie mogę dopchać się do towaru, kiedy idę tam na zakupy.

Gość gość
Tak tak. Zabrać półtoraoczne dziecko na basen :)

Gość gość
jak widze wiekszosc tutaj jest zwolenniczkami bezstresowego wychowania "ze to tylko dziecko", "dopiero 2 latka ma" i moze robic co sie podoba, za kazda agresje by nagradzaly i chwalily ze tak slicznie bije, jakie madre, sprytne, itp.a potem jak wezwanie ze szkoly ze 15 latek pobil kolege, to w ten sam desen, to tylko maly chlopiec, a ten drugi oberwal bo zasluzyl ciekawe jak wychowacie te dzieci jak za tego typu zachowania bedziecie tylko je chwalic, tak moja ciocia robila jak ja wnuczek wowczas 4-letni bil miotla, ze slodkie malenstwo, pewnie babcia zasluzyla, chodz kochanie, dam ci czekoladke, zmeczony i glodny jestes, itp. A teraz sie go boi bo ma 20 lat, wyzywa cala rodzine od k..w i skur..li i jak sie nacpa to moze i dolozyc.Chca mu kupic mieszkanie zeby sie wyniosl, ale on nie chce, bo kto by mu gotowal, pral i sprzatal.A wtedy jak byl 4 letnim uroczym malym terrorysta ( mamuski na kafe juz rozczulone ze by go przytulily i calowaly po raczce za kazdego kopniaka), wszyscy mowili ze dorosnie to babuni da popalic Teraz to sie cieszycie ze 2 latek bije, kopie i gryzie,ale potem przestanie to byc takie slodkie i urocze, zapewniam.To nie to ze dziecko jest agresywne, tylko ze wy je uczycie ze agresja jest cool

Gość gość
wzywam pały do pobicia proste. Ta co te kroliki maltretowała to co tez tylko dziecko? Macie rozum? Od najmlodszych lat dziecko musi wiedziec ze nie wolno i koniec kropka.

Gość gość
15:46 trzyma cię jeszcze od sylwestra?

Gość gość
Do Ikei się chodzi zimą by zabić czas i dzieci sobie mogły poganiać? Ja tam jeżdżę na zakupy i staram się w tygodniu, bo w weekend to właśnie tłumy z dziećmi. I sama mam 1,5 roczniaka, ale w ramach rozrywki chodzę z nim na spacery, sale zabaw ☺️. A co do zachowania tego 2 latka to niestety zbyt małe dziecko by rozumiało, a rodzice jakoś zareagowali, bo widziałam już takich co tylko głupio się śmiali, bo to tylko DZIECKO

Gość gość
te debilki co bronią smarkacza to same mają w domu małych niedorozwojów terrorystow. Moja kolezanka ma syna co w przedszkolu sika na inne dzieci i co to też normalne? za moich czasow byl wpie/rdol i jakoś do głowy mi nie przyszla agresja a mam juz swoje lata. Teraz smarki wychowane bezstresowo a potem rosną wandale i zabojcy. hodujecie w domu przestepcow nie reagując

Gość gość
15:46 masz całkowitą rację

Gość gość
Na basen chodzą niemowlęta bo dla nich to naturalne środowisko. Czy wy nie pojmujecie tak prostych kwestii? Nikt nie mówi że takie dziecko chwalić albo nie zwracać uwagi ale pisanie o takim dziecku niewychowany bachor a o jego rodzinie patologia to trzeba być karyna pospolita, po prostu. Przestańcie się w końcu spuszczac nad waszymi jajkami bo to się robi żenujące. Jesteście tak głupie że aż boli.

Gość gość
Kocham was.

Gość gość
Oczywiście rodzinka takiego patologicznego dziecka zareagowała ledwie ledwie. Powiedzieli tylko ze to nieładnie i nawet żadnej reprymendy podniesionym tonem. X Reakcja adekwatna do sytuacji. Co mieli wg Ciebie zrobić? Nakrzyczec czy od razy spuścić manto na goły tyłek - to dopiero byłaby patola. Zwrócili uwagę i tak należało zrobić. Rozumiem że ty wtdaralbys się na dziecko i przełożyła parę razy w tyłek? No będziesz pewnie miała okazję wykazać sie jak twój syn popchnie kogoś.