Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeśli facet bierzę sobie o 10 lat młodszą kobietę to jest egoizm?

Polecane posty

Gość gość

Bo zostawi ją samą przynajmniej na 20 lat - kobiety żyją 10 lat dłużej a on jeszcze 10 lat starszy, więc umrze 20 lat przed nią

Gość gość
up

Gość gość
raczej miłość...w większości przypadków. Uczucie nie pyta o metrykę. Moj ojciec jest o 9 lat starszy od mamy. Poznali się jak moja mama miała 15 lat, on 24. a co powiedzieć o takim Marku Konradzie (67lat) który robi dziecko(!) swojej 28 letniej żonie??a ta głupia jeszcze twierdzi że mają spokojnie 20 lat na wychowanie. Niech tam facet żyje jak najdłużej, ale 70 lat to sorry....wiekszość mężczyzn w tym wieku odpada:/ do trumny.

Gość gość
Egoizm? To słowo tu nie pasuje. I co to znaczy niby "bierze"? :o są w związku bo oboje tego chcą, kobieta to nie rzecz ze można sobie wziąć.

Gość gość
Planuj sobie że będziesz żyła 100 lat, 20 dłużej od faceta to za tydzień walnie Cię samochód na przejściu dla pieszych, albo zachorujesz na raka i wtedy pogadamy o egoiźmie jeżeli nadal będziesz szukała faceta 10 lat młodszego :-P

Gość gość
Ja miałam faceta 10 lat starszego, niestety egoista do entej potegi. Czy wam da się w tym wieku przetłumaczyć coś? Dla mnie wiek się nie liczył, wystarczyłby mi rok szczęścia z nim. Czemu w tym wieku jesteście sami?