Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dieta 8 godzinna

Polecane posty

Gość gość

Witam Czy ktoś stosował ta dietę? Jak efekty? Jestem już raczej decydowany na nią, ale jeszcze nie do końca rozkminiam wszystko. Pytania do kogoś kto zna tą dietę :) : - Czy muszę przez cały czas rygorystycznie trzymać się godzin np 11-19 ? Czy wystarczy że przerwa między ostatnim a pierwszy posiłkiem będzie minimum 16 godzin. Nieraz trzeba iść do kogoś na imprezę mógłbym wtedy przesunąć czas śniadania o kilka godzin i zjeść ostatni posiłek też później?

Gość Annnkana
U mnie najlepsze efekty jednak daje to że jadam 5 posiłków dziennie o stałych porach. Zamawiam WygodnaDeta nie dałabym rady bez tego cateringu.

Gość gość
Jezu czy j prosiłem o reklamę pani kateringu?? no raczej nie... nikt mądry i tak w nią nie uwierzy.... idź reklamuj się gdzie indziej....

Gość gość
Ja się trzymam takiego schematu już 10 dni, nie słyszałam o diecie 8 godzinnej, ale jem 10-18 już ok 2 tygodnie z małymi odstępstwami. Chyba tylko 1 dzień taki był, że jadłam coś o 19-20. Raz w życiu się zapasłam porządnie, zarzuciłam wszystko w jakieś 3 mce o z tego co kojarzę, to też podpadło pod te 8 godzin mniej więcej, chociaż z odchyleniami, więc to chyba działa