Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajsturaGosia

Dentysta, Stabłowice Wrocław

Polecane posty

Gość kajsturaGosia

Szukam jakiegoś dobrego dentysty, który usunie mi dwie ósemki. Najlepiej dentysta ze Stabłowic we Wrocławiu. Ósemki mam do usunięcia już od jakiś 2 lat...ale ciężko było jakoś do tej pory się tym zająć. Teraz czuję już lekki ból...i wiem, że muszę to zrobić. Dlatego będę wdzięczna za polecenie jakiś solidnych lekarzy.

Gość gość
a potrzebujesz na już? spróbuj w lux dent. tylko nie wiem jak u nich z terminami teraz, bo w październiku jak się zapisywałam to czekałam kilka dni. ale za to warto bo lekarka super!

Gość kajsturaGosia
Tzn z terminem to ja jestem w stanie poczekać, bo aż tak mnie nie boli. Po prostu mam tą świadomość, że muszę to zrobić, bo będzie potem już tylko gorzej. A gdzie jest ten Lux dent? Możesz coś więcej napisać?

Gość gość
Tj ul. Boguszowska 47. Wpisz sobie ich w wyszukiwarkę to znajdziesz też ich stronę. Zobaczysz sobie przy okazji ich cennik, będziesz miała tam numer telefonu itd. Ja póki co miałam wyrwaną jedną ósemkę, bo pozostałe świetnie się trzymają. Ta jedna była tak mocno zepsuta, że nie dało się i nie opłacało już jej ratować. Ale samo wyrwanie spoko. Lekarka robi to ze znieczuleniem, więc nie ma tragedii, nic nie boli. Bolało dopiero jak mnie puściło znieczulenie. Ale wtedy tabletki przeciwbólowe dawał radę.

Gość kajsturaGosia
Dzięki za szczegółowe informacje. Trochę dodałaś mi otuchy, ale nie przeczę, że sama myśl o wyrywaniu przyprawia mnie o dreszcze :P Sprawdziłam ich już w necie i fajnie, że mają na miejscu rtg! Mój poprzedni dentysta nie miał i musiałam na zdjęcie biegać gdzie indziej.

Gość gość
Gosia, czy byłas może w tym lux dencie? Możesz opisać wrażenia? Szukam dentysty dla siebie, dlatego czytam opinie.

Gość kajsturaGosia
Tak, byłam w lux dencie! Jak się wahasz to idź i sama się przekonaj. W mojej ocenie warto. Poczytałam opinie na jeszcze innych portalach i potwierdza się to co piszą. faktycznie podejście do pacjenta bardzo ok, miła atmosfera. wyrwanie ósemki bezbolesne i szybkie. oczywiście miałam znieczulenie, ale samo wyrywanie poszło raz dwa. goiło się dobrze i po tygodniu już zapomniałam o jakimkolwiek zabiegu.