Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex

Polecane posty

Gość gość

Odkąd zaczełam uprawiać seks z chłopakiem (jednoczeście straciłam dziewictwo) mam ciągle mokro w majtkach. Wydzieliny jest 5 razy więcej niż zwykle miałam po miesiączkach. Niby jest to normalne, że z pochwy wydobywa sie śluz, lecz mam go naaaprawde dużo. Kiedy na myśl o tym mam mokro, rozumiem ale mam tak nawet gdy nie myśle o ukochanym. Muszę zmieniać majtki dwa lub trzy razy na dzień. Czy to jest normalne , że wydzielam teraz straaaasznie dużo śluzu?

Gość gość
Idz do ginekologa, to wyglada na infekcje.

Gość gość
No nie wiem ,bo może to być infekcja,ale równie dobrze może to być po prostu nadpobudliwość narządów na bodźce erotyczne ,sama przyznałaś że nawet gdy pomyślisz lub zobaczysz coś podniecającego twoje narządy wydzielają nadmiar śluzu i jest to zdrowy i naturalny produkt twoich narządów. Piszesz też że współżyjesz od niedawna ,przypuszczam że wcześniej miałaś doświadczenia masturbacyjne i na tej podstawie obserwujesz zmiany śluzu. Moim zdaniem nie powinnaś się zamartwiać, ja miałam podobnie z początkiem pożycia seksualnego bo są to dla ciebie nowe doświadczenia i doznania. Jeśli mogę ci doradzić, dbaj o higienę używaj wkładek higienicznych i bądź dobrej myśli. Mam jeszcze jedno pytanie? Czy zauważyłaś jakieś zmiany w miesiączkowaniu? Masz obfite czy raczej skąpe krwawienia.

Gość gość
Od pierwszej miesiączki mam takie same. Tzn obfite 1 i 2 czasami 3 dnia, a przez kolejne dni normalne, niewielkie krwawienie.