Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romarioPL

Pierścionek od obcego

Polecane posty

Gość romarioPL

Dziś moja żona dostała pierścionek od obcego mężczyzny poprzez jego dziewczynę . To mnie zdziwiło a szczególnie kiedy żona przyjęła ten pierścionek . Czy według was powinna przyjąć ten że pierścionek , czy takie zachowanie mojej żony jest w porządku ??? Poczułem wielki niesmak gdy ta sytuacja nastąpiła i czuję się z tym źle . Proszę o radę .

Gość gość
dlacvzego mialaby nie przyjac prezentu?

Gość romarioPL
Pierścionek zazwyczaj przyjmuje się od bliskiej sobie osoby a nie od obcych ?!? A co później majtki staniki i sex na deser . Tak to mówiła że za komplement od obcego faceta jakby dostała to by przywaliła by mu w ( ryj ) a teraz to pierścionek przyjmuje ! PS.do mojej żony idź z tego portalu i nie zaśmiecaj wątku .

Gość gość
Yyy.... "żona dostała pierścionek od obcego mężczyzny poprzez jego dziewczynę" ? To już całkiem jakieś chore, obcy facet daje obcej kobiecie pierścionek, a przekazuje go jego dziewczyna? Gdzie tu sens i powód?

Gość gość
Sens: prowo.

Gość romarioPL
Nie mam pojęcia jaki w tym powód i sens . Tym bardziej że włożyła ten pierścionek na palec co się nosi ślubną obrączkę . Byłem w wielkim szoku . Nie chciałem robić awantury , a właściwie to mi kopara opadła i nie wiedziałem jak mam się zachować . I dodatkowo zdziwiło mnie to że rozmiar obrączki pasował jak ulał , ale udałem że mnie to nie interesuje .