Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbym dawać dziewczynie dużo od siebie, troski, czułości, wsparcia

Polecane posty

Gość gość

wszystkiego. Ale chciałbym wreszcie trafić nie na egoistkę, która nie odnierze tego jako moją naiwność i nie będzie chciała wytresować i wydoić

Gość gość
Znajdziesz taką. Jesteś bardzo fajnym facetem.

Gość gość
Każda by chciała takiego.

Gość gość
znajdziesz taką, na pewno. to może potrwać, ale trafisz na taką, która to doceni

Gość gość
Ja tez chce takiego faceta spotkac, bo natrafilam na cholernego egoiste, ktory mnie nie docenił a chcialam mu oddac wszystko i dac rodzine, dzieci, przyjaźń, wyleczyć z samotności, razem mielismy pokonywać przeszkody. A on nic nie dostrzegł tylko własną d**e, nie docenił miłego słowa, nie docenił mojej rodziny, nie docenił że byłam wierna tylko jemu mimo że mnie zlewal, że walczyłam o niego, bo go kochalam i chciałam raz w życiu nie być samotna. Kierowałam się tylko jego dobrem a on wyhaaczał inne d**y i myślał że to starania i będę dla niego aniołem za to.

Gość gość
Wiesz jacy są najgorsi faceci, tacy ktorzy udają dobrych, pojawia się problem i odchodzą. A wtedy ty zastanawiasz sie gdzie ja miałam oczy...Wszyscy mówią przejrzyj na oczy...ale zaslepienie dużo kosztuje, nigdy nie widzą winy w sobie, a kobieta przyjmuje wszystko na siebie a potem cierpi. Może jesteś wyjątkiem od natury. Chcialabym takiego poznać, takiego prawdziwego dobrego faceta.

Gość gość
Też wyglądał na takiego co tego chciał ale wtedy zawsze u was pojawiają sie podejrzenia czy jest ze mną dla samego siebie czy dla kasy. I ciągle snucie podejrzeń. W normalność nie wierzycie u kobiety.

Gość gość
I najlepsze jest to że jesteś z nim i jak nie ma kasy, bo Cię to nie interesuje, czekasz aż będzie mu dobrze samemu ze sobą, aż rozwiarze problemy, nie poganiasz go i potem jak się poprawia mu, cieszysz się tym a i tak zostajesz idiotka i materialistka na koniec. Wiesz sama wychowałam sie w biedzie więc nigdy nie patrze na takie cechy u człowieka. Życzę ci takiej kobiety autorze:)

Gość gość
Macie racje, ze mezczyzni sa podejrzliwi, sam sie stalem znacznie batdziej czujny-coz-po zlych doswiadczeniach. Dlatego na poczatek zamierzam nie chwalic sie pieniedzmi

Gość gość
To się chyba nie doczekasz Panie kolego. Widzisz też chciałem dawać z siebie wszystko i wiesz jak się to kończyło? A no tak, że zawsze miałem po d***e. Zawsze. Więc teraz siedzę w swojej jaskini albo pracy albo nad wodą i nie mam czasu dla praktycznie nikogo, bo nie chcę go mieć po tym jacy ludzie dla mnie byli.

Gość gość
Takie kobiety istnieją tak samo ja yeti ;-) Dlatego taki beta jak Ty co najwyżej płaci a alfa sz/ma/ci ;)

Gość gość
gość wczoraj Wiesz jacy są najgorsi faceci, tacy ktorzy udają dobrych, pojawia się problem i odchodzą. A wtedy ty zastanawiasz sie gdzie ja miałam oczy...Wszyscy mówią przejrzyj na oczy...ale zaslepienie dużo kosztuje, nigdy nie widzą winy w sobie, a kobieta przyjmuje wszystko na siebie a potem cierpi. Może jesteś wyjątkiem od natury. Chcialabym takiego poznać, takiego prawdziwego dobrego faceta x Najlepsze to są Takie Kobiety dla których jesteś najlepszą wersją Siebie a ona tylko leży i pachnie. W pewnym momencie zaczynasz sobie zdawać sprawę jaki z Ciebie frajer i niewolnik wiec uciekasz. Wtedy ona się zastanawia gdzie miała oczy ;) hahahaha

Gość gość
A kto powiedział że ja leżę i pachne. Każda kobieta powinna dbać o siebie już gwoli wyjaśnienia nawet dla swojego faceta. Nie napisałam tutaj takich informacji, więc po czym tu wywnioskowalas to? Okreslilam jasno jak jest. Znasz mnie. Chyba nie. Może inne takie są. Ja nie jestem ale oczekuje że facet będzie sie starał a nie tylko ja.