Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coffelovers

Walentynki 2018 w restauracji

Polecane posty

Gość coffelovers

Mam pytanie odnośnie Walentynek :love: Czego oczekujecie od restauracji w tak romantyczny dzień/ wieczór? Jak chciałybyście spędzić czas w restauracji w Walentynki?

Gość gość
W restauracji to wszyscy jedzą, ty masz inną propozycję? :p

Gość gość
14.02 To rocznica powstania AK, a nie żadne spirdolone walentynki! 😠

Gość gość
Od restauracji w Walentynki nic nie oczekuje poza tym co na codzien, zeby byla dobra, tania, a obsluga nie olewala

Gość ja_Dyzio
widziałem wiele razy, w małej kawiarence na uboczu albo w małej restauracji na stoliku w małym wazonie były rozwijające się tulipany , uroczy wieczór walentynkowy , w kieliszkach czerwone wino połyskiwało, na talerzykach ciastka z kremem i dwie przytulone do siebie kobiety trzymając się za dłonie czule się całowały i nie zwracały uwagi na nikogo , były we własnym świecie i namiętnościach a pocałunki były coraz bardziej namiętne w Walentynki a przed zamknięciem lokalu wyszły razem wpatrzone w swoje oczy i zniknęły we mgle

Gość gość
w tym roku walentynki można świętować w środę popielcową, posypać se popiołem głupi łeb ☺

Gość gość
Moim zdaniem walentynki spędzone w restauracji to świetny pomysł :) My z chłopakiem właśnie się wybieramy w ten dzień na pyszną kolację do Da Marco na mogilskiej. Super jest tam klimat, idealny na takie wieczory :)

Gość gość
My właśnie najczęściej powtarzaliśmy schemat- kolacja, kino cz teatr i w tym roku uznaliśmy, że zamiast spędzać nasze święto w tłumie innych par pojedziemy na jakiś fajny wyjazd, przeglądaliśmy oferty last minute różnych biur podróży i Madera w super cenie w Itace nam się trafiła, więc fajnie będzie nie tylko cieszyć się sobą ale też zobaczyć coś nowego i odpocząć

Gość gość
chciałabym zeby była nastrojowa muzyka, świecie, aby wszędzie były czerwone róże, aby kelnerzy byli elegancko ubrani, a stoliki oddzielono parawanem aby zapewnić parom intymność ;) poza tym chciałabym dostać jakiś fajny prezent i aby mojemu ukochanemu spodobal sie prezent ode mnie ;)kupilam mu przed chwilą zegarek z miugo ;) i jeszcze jeden dla siebie, bo mają promocję -50% na drugi zegarek ;)

Gość gość
Fajna opcja z takim wyjściem, z resztą sami też właśnie tak walentynkowy wieczór sobie planujemy, idziemy do Instalacje Art Bistro na kolację, bo to już nasze takie stałe romantyczne miejsce, no ale faktycznie jedzenie mają świetne i cały klimat miejsca, z super wysokimi sklepieniami jak to w prawdziwym zamku jest też zdecydowanie na plus

Gość gość
A prezentami i tak się wymieniacie czy wtedy kolację wspólną traktujecie jako taki właśnie wspólny prezent? Bo ja zamówiłam https://www.fotoprint.pl/ nasze zdjęcie wspólne jako fotoobraz na płótnie i myślę, że taki romantyczny drobiazg zawsze jako prezent się na Walentynki też poza miłym wieczorem sprawdzi

Gość gość
Faceci i restauracja dobre hahaha

Gość gość
Restauracja dobry pomysł ale mój partner zaproponował mi wyjazd na Podlasie do miejscowości Półkoty. Będziemy mieli dobrze wyposażony domek z kominkiem. Wieczorem sauna kolacja w ciszy i spokoju z dala od zgiełku cena też promocyjna bo poza sezonem . https://lipowezacisze.com/

Gość gość
już akurat was do restauracji zaproszą te wasze skąpe zjeby wolą piwo pić przed telewizorem

Gość gość
to wy macie im robić żarcie a nie oni was zabierać do restauracji