Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malpek

Pora z tym kończyć.

Polecane posty

Gość gość
no to wpadles na pomysl... na czlowieku to moze zupelnie inaczej zadzialac. mozesz przezyc ale ze sparalizowanym czy poparzonym cialem albo gprzej

Gość gość
człowieku tobie potrzebny psychiatra i porządne leki, a nie terapie. każdy samobójca jest chory psychicznie.chyba o tym wiesz? ucieczka z życia nic nie da bo jeśli wierzyć w reinkarnację, znowu będziesz nieszczęśliwy, powielisz te same błędy. życie ma człowieka uczyć nie tylko poprzez miłe chwile, ale i złe. wtedy dopiero można mówić o dojrzałości. jesteś banalny z tym tematem. kończ waść, wstydu oszczędź!

Gość Malpek
Pentobarbital, bo o tym mówię, jest używany przy wykonywaniu kary śmierci. Dawka potrzebna „zwierzęciu” mojej wagi to 30 ml. Jęli kogoś żenuje ten wątek to niech nie czyta a już napewno nie komentuje. Nie robi to na mnie wrażenia. Nie oceniaj jeśli nie chcesz być oceniany.

Gość gość
Malpek, nie boisz się co będzie po śmierci? Przecież nie ma gwarancji że nic. To po pierwsze. Po drugie, jeśli by Cię odratowali to jak ktoś pisał, możesz być kaleka. Po trzecie, nie szkoda życia? teraz jest Ci bardzo źle, ale nie wiesz co będzie jutro, za tydzień, za rok, może ktoś lub coś odmieni całe twoje życie. Choć pewnie dziś trudno ci będzie w to uwierzyć, to wiedz że tak często bywa i potem człowiek wspominając przeszłość cieszy się, że nie podjął decyzji z ktorej nie ma już odwrotu.

Gość Malpek
Nie boje sie co będzie po śmierci. Ja już trzy razy wstawałem z kolan i teraz pewnie tez bym wstał, ale zawsze później znów podałem i już nie chcę...

Gość gość
Nie rób tego dla mnie.

Gość Malpek
Kimkolwiek jesteś nawet nie zauważysz, że mnie nie ma... Decyzję już podjąłem. Dziś rozmawiałem z przyjacielem. W weekend pożegnam się z osobą mi najbliższą, następny tydzień na zamknięcie kilku spraw. Korci mnie żeby to zrobić podczas terapii (w przerwie). NIe byli wstanie mi pomóc.

Gość gość
Jesteś okropny i jesteś egoista. Nie rób tego. Z jakiego miasta jesteś? Może podjadę.

Gość Malpek
Kto jest większym egoistą? Ja czy ludzie,którzy doprowadzili mnie do tego stanu?

Gość gość
Nie wszyscy ludzie są źli. Jest masa dobrych. Jest piękny świat ale trzeba go poszukać.

Gość gość
Zawsze warto szukac! Co stalo sie w przeszlosci trzy razy?

Gość gość
Sprobuj z pomoca w Osrodkach Interwencji Kryzysowej (mozesz pojsc bez skierowanie itp.)

Gość gośćostatnie3postyi1wczesniej
Ile masz lat?

Gość gość
piszesz, że masz najbliższą osobę, czy ta osoba wie co chcesz zrobić, pomyśl o niej

Gość gość
21.23 A czy to jest ważne ile mam lat?

Gość gość
Malpek jesteś czy chcesz ze mną pogadać face to face? Przyjadę.

gość dziś Fajnie jakbys napisal ile masz lat, skad jestes czy co stalo sie 3 razy, ze teraz tak watpisz?

Gość gość
Pisal ile ma lat

Gość gość
Racja, zauwazylam tylko "duzo" a teraz czytam ile dokladnie, to wcale nie jest duzo i zawsze mozna zaczac od poczatku.

Gość gość
Malpek, masz bliską osobę, to jednak nie jesteś całkiem sam. Jak ktoś już wyżej napisał pomyśl o tej osobie. Pomyśl co ona będzie czuła, kiedy Ty się zabijesz? Do końca życia będzie się ta osoba obwiniać, że nie zdołała Ci pomóc. Zastanów się.

A dlaczego nazywasz sie "Malpek"? Czlowiek jest znacznie dalej...

Gość gość
" Korci mnie żeby to zrobić podczas terapii (w przerwie). NIe byli wstanie mi pomóc." - a więc jednak potrzebujesz WIDOWNI, chcesz, żeby inni mogli oglądać twój "wyrok". naprawdę masz coś z głową nie ten teges.

Gość gośćSYLWIA
nie rób tego,proszę

Gość Malpek
"dziękuję" za powiadomienie policji... Nie poprawiło to mojeje sytuacji...

Gość gość
Człowiek tak ma raczej wszyscy tak mają, że w swoim życiu upadają nie jeden raz, lecz siłą jest to by ciągle wstawać. Życie jest cudem, jest piękne, popatrz na ptaki też są bezdomne, ciągle muszą walczyć z rożnymi przeszkodami i nie poddają się wiecznie śpiewają. Pamiętaj o uśmiechu, spójrz w lustro i uśmiechaj się do siebie, poczuj ile radości masz w sobie. Wszystko inne co było tego już nie ma, nie przywiązuj do tego uwagi, odgoń myśli, które cię ranią. Zrób tak , by wróciły do Ciebie siły i powiedz sobie : jestem silny, dam radę wszystko zmienić, może to tylko był pech i już się zakończył a od dziś będzie napływać szczęście.Czego Ci bardzo życzę, bo kocham życie to największy skarb jaki posiada człowiek.Pozdrawiam.