Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mezczyzna spod wodnika

Polecane posty

Gość gość

jaki jest w milosci?jak go zdobyc?

Gość gość
Dobrze mu loda zrobic i jest twoj!

Gość Carycka
Wodnik w głębi duszy pragnie bliskości, a jednak coś go przed nią powstrzymuje – ma bowiem głęboko zakorzenioną potrzebę samotności. Jeśli chcesz go uwieść, musisz być wyjątkowa, bowiem Wodnik obdarzony jest magnetyzmem i jest silnym indywidualistą. Poszukuje wspólnoty intelektualnej i ceni sobie związki na poziomie. Pana Wodnika ma szansę zdobyć kobieta zaskakująca, o dobrych manierach. Od czasu do czasu może przekroczyć pewne bariery i naruszyć konwenanse. Nie możesz podchodzić jednak do związku zbyt emocjonalnie, bowiem istnieje ryzyko, że Wodnik wycofa się nagle. Wodnik często zanurza się w swoim świecie marzeń. Potrzebuje towarzysza do rozmowy, podróżnika po tym jego intelektualnym świecie. Przede wszystkim musi widzieć w tobie przyjaciela, który go wysłucha i przy którym on będzie czuł się bezpieczny. Nie osaczaj go, bowiem Wodnik potrzebuje pewnej sfery wolności. Najlepiej, jeśli weźmiesz na siebie ciężar domowych obowiązków i nie pozwolisz, by codzienność przemieniła się w wiezienie dla niego.

Gość gość
uczucia do kobiety u niego nie istnieja najwazniejsze by jemu było dobrze i wygodnie, wiecej bierze jak daje, taki egoista i jeszcze obrazony po co Ci taki? miłość w jego wydaniu polega na rypaniu dosłownie

Gość gość
Mam 3 przyjaciół wodnikow. Jestem kobietą. Jako kumple lepszych nie ma przynajmniej dla mnie. Ale nie nadają się totalnie na mężów. Bardzo cenią sobie wolność. Bardo lubią kobiety. Pracowici. Fajni ludzie.

Gość gość
jeśli spod wodnika to pewnie homoseksualny

Gość gość
na męzów NIE, ale lowelasów TAK, co ulica to nowa dziewczyna

Gość gość
Takie są wodniki. Na mężów trzeba poszukać innych.

Gość gość
22.17 niewłaściwe horoskopy czytasz, bzdury tutaj juz po stokroc bliżej natury Wodniki to urodzeni intryganci. Ciągle coś knują i spiskują przeciwko komuś lub czemuś, czego nie rozumieją lub nie lubią. Skonfliktowane z całym światem, mają poczucie własnej wyjątkowości, i to pod każdym względem. Wciąż czują się pokrzywdzone przez los i „taaakie samotne”. Z upodobaniem więc użalają się nad sobą i wymagają od innych współczucia. Osoby spod tego znaku są skupione wyłącznie na sobie, trudno się z nimi zaprzyjaźnić. Wodniki są pełne sprzeczności. Zwykle ciche i spokojne, potrafią też zachować ekstrawagancko, a nawet wulgarnie. To niezwykle skomplikowana natura, histeryczna i chwiejna.

Gość gośćSylwia
nic tylko o rypaniu by gadali,miałam takiego jednego team lidera w pracy,obrażał kobiety,za kołnierz też nie wylewał

Gość gość
a tak w skrócie to albo zdziczały stary kawaler albo obleśny dziad, oglądający się za małolatami

Gość gość
Autorko a niby dlaczego masz go zdobywać? niech sam ruszy d.u.p.E przynajmiej bedziesz wiedziała,że mu na Tobie zalezy a tak to co?

Gość Saruś
Jestem bardzo zadowolona ze swojego Wodnika. Wszystko zgadza się Carycko 😘 Właśnie taka dla niego jestem i wiem że bardzo to docenia i doceni jeszcze nie raz ;) :classic_cool:

Gość gość
a nie długo będzie tak>:D 'Mizogeniczny, agresywny upiór. Infantylny bufon osądzający bez żadnej podstawy cały świat. To co w Wodniku sugeruje posiadanie wyobraźni jest histerycznym usiłowaniem bycia za wszelką cenę innym od otoczenia. Czarujący przy pierwszym zetknięciu, jest Pan Wodnik neurastenicznym gałganem zanudzającym otoczenie swoimi pseudo-oryginalnymi pomysłami. Z rozpaczy, że nie wszyscy padają na kolana przy pierwszym z nim zetknięciu, dość wcześnie siwieje, lub łysieje "w placek". Jest hipochondrykiem, który dla popisu skłonny jest demonstracyjnie umrzeć na katar. Opiekuńczy, pogodny narzeczony, po ślubie zmienia się w zamkniętego, ponurego egoistę bez przerwy robiącego małostkowe uwagi. Gardzi kobietami. Nie znosi mężczyzn. Wszystkich uważa za gorszych od siebie podludzi. Jego schizofreniczna osobowość sprawia, że Pan Wodnik w domu i poza domem, to dwie różne osoby. Nikt go nie lubi, czego absolutnie nie potrafi przyjąć do wiadomości. Uważa, że jest fantastyczny. Jego stosunek do ludzi sprawia, że nie sposób z nim pracować. Będąc woźnym drze się na dyrektora, będąc dyrektorem opluwa ministra. Seksualnie nadpobudliwy, usiłuje zdobywać kobiety idiotycznymi uwagami i żartami. Jako kochanek niezwykle męczący i nierówny jak klimakteryczna primabalerina. Na starość dziwaczeje paskudnie i rosną mu włosy w uszach, co dodane do siwizny i łysiny odstręcza resztkę wielbicielek. Biedny, bo pieniędzy nigdy nie ma. Zdziczały jest plagą darmowych odczytów, gdzie wymądrza się zadając podchwytliwe pytania. Coś okropnego.'>:D

Gość gość
22.29 nie zapomnij o tym czy juz to masz? "Najlepiej, jeśli weźmiesz na siebie ciężar domowych obowiązków i nie pozwolisz, by codzienność przemieniła się w wiezienie dla niego. " będzie lezał do gory upą sama zobaczysz,poczekaj

Gość Saruś
Nie mam. Ale mam wszystko odwrotnie niż piszecie. Nic mnie to nie przekonało i jestem z nim szczęśliwa od wielu lat :D ale gratuluję tych wypocin wziętych gdzieś z internetu.Ubawiły mnie po pachy :D:D:D

Gość Saruś
gość dziś Chyba Ci jakiś Wodnik zaszedł za skórkę lub zdradził i jesteś wściekła:D:D:D chyba o to idzie?:D:D:P

Gość gość
Jestem wodniczką i w 100% zgadzam się z opisem z 22.17. .. :)

Gość gość
22.45 przejrzałam na oczy po nie w czasie ,szkoda 6 lat, najwiecej pisza prawdy negatywne horoskopy,na początku zawsze jest sielanka

Gość gość
22.13 loda to moze mu zrobic byle dzifka:D a to znaczy, ze kazda go mzoe miec i po co takie G?

Gość gość
Dziffek to i tu chyba nie brakuje na kaffe?

Gość Saruś
Ja ze Swoim Wodniczkiem jestem już 12 i nic takiego nie zauważyłam o czym piszecie.Wspaniały, mądry i na poziomie i bardzo romantyczny ;) Cały czas jest taki od kiedy go poznałam.

Gość gość
Ale złe rzeczy piszecie. Ja jeszcze raz przypomnę dla równowagi że jeśli uda się kobiecie zrobić z niego przyjaciela to jest najlepszym i na całe życie. Co jest trudne bo się klei. :) Ale się da. Polecam.

Gość Carycka
Do 22:24, to chyba twoja ocena Pana Wodnika tak? Bo do kobiet spod tego znaku to kompletnie nie pasuje

Gość Saruś
gość dziś I ja zrobiłam z niego przyjaciela. Jesteśmy sprawdzonymi przyjaciółmi.Jeżeli i Ty takiego masz Wodniczka to wiesz o czym mówię ; Zdobyć go było bardzo trudno.

Gość Carycka
Saruś, 12 lat z Wodnikiem? Ciesze sie Twoim szczesciem

Gość Saruś
Mam nadzieję na więcej Carycko :) Dziękuję.Życzę wzajemnie ;)

Gość gość
No właśnie takiego poznałam. Jaki jest?

Gość gośćsylwias
carycko mam córkę Wodnika,złego słowa nie powiem .Syna mam Wodnika i to samo ,jednak pana Wodnika z pracy oceniam na nałogowca i zboczeńca,nieszanującego kobiet.

Gość gość
Saruś to winszować>:)