Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Linux Pan

Z tymi waszymi zarzutami zachowujecie się jak blachara w restauracji

Polecane posty

Facet chciał zaimponować dziewczynie i zaprosił ją do eleganckiej drogiej restauracji. Dziewczyna przejrzała menu i ze skwaszoną miną stwierdziła, że to chvjowy lokal skoro nie podają popcornu ani hamburgerów. Podobnie wy skwasacie swoje miny pisząc, że pod Linuksa nie ma gier. Kochani, Linux jest dla ludzi ambitnych, którzy gry traktują nie jako zajęcie główne, a jako przerywnik od zajęcia głównego. Czyli np. obrabiam grafikę w GIMP-ie a po godzinie robię sobie przerwę i wchodzę na steama by w coś tam sobie pograć dla chwili relaksu. Natomiast jeśli ktoś oczekuje, że profesjonalny system operacyjny Linux, szczególnie wersja enterprajsowa, będzie mu służył tylko do gierek to przepraszam bardzo... Hamburgerów ani popcornu nie podajemy.

Gość gość
Moje pierwsze kroki z Linuxem były trudne, opanować terminal i oczywiście zapomniałam hasła które nadałam jak startowałam laptopa,pamiętam jak zapytałam kolegę który studiował informatykę co mam robić, a on na to: po co blondynce Linux. Na szczęście w necie jest dużo samouczków i mi się udało samodzielnie przywrócić system od nowa i ustanowić nowe hasło. Teraz się z tego śmieję. Aha i jeszcze coś 5 lat na Linuxie i ani razu mi się laptop nie zawiesił ( najpierw miałam HP teraz mam Toshibę średniej klasy )

gość dziś Aha i jeszcze coś 5 lat na Linuxie i ani razu mi się laptop nie zawiesił ( najpierw miałam HP teraz mam Toshibę średniej klasy ) x Czy szanowni kafeteriusze i szanowne kafeterianki to widzą i czytają? HALO! Pięć bitych lat bez zawieszenia. Jakiś łindołsowiec ma jeszcze cień wątpliwości co do profesjonalizmu Linuksa?

Gość gość
Podkreślam, że miałam laptopy średniej klasy, a ten pierwszy to nawet z niższej półki

Z tego wniosek, że Linux jest dobry na każdą maszynę. Od tanich laptopów po najdroższe superkomputery świata.

Gość gość
Czy szanowni kafeteriusze i szanowne kafeterianki to widzą i czytają? HALO! Pięć bitych lat bez zawieszenia. Jakiś łindołsowiec ma jeszcze cień wątpliwości co do profesjonalizmu Linuksa? xxx ja 6 lat na windowsie 8 z update do 8.1 bez zawieszenia