Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grześ95

Wyjazd w Rocznice

Polecane posty

Witam Wszystkie Panie serdecznie :) Mam mały problem, otóż za miesiąc obchodzimy z moją ukochaną 1 rocznice bycia ze sobą, znamy się trochę dłużej ale oficjalnie jesteśmy razem prawie rok, i mam prośbę do was drogie Panie, podpowiedzcie mi proszę gdzie zabrać ukochaną ? Ona wie tyle na razie że gdzieś pojedziemy i prosiłem aby wzięła sobie 3 dni wolnego i więcej się już nie dowie. Myślałem o 3 dniach w Kazimierzu Dolnym z jakimś SPA, Basenem ? Jest to dobry pomysł ? Bardzo zależy mi na waszych wypowiedziach bo tylko Wy (kobiety) powiecie mi czego tak na prawdę pragniecie pojechać, dostać w takim dniu, a mi zależy żeby to był wyjątkowy czas dla mojej Ukochanej, i żeby go szybko nie zapomniała :) Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
jak dla mnie super pomysł, zalezy właśnie z kąd jesteście by droga nie była daleka, ale właśnie hotel-basen-spa fajna sprawa, mogą być tez inne miasta ale tez, kazimierz super , ja jestem po ślubie 22 lata i jakby mi mąż zrobił taką niespodziankę byłabym szczęśliwa

Gość gość
a dlaczego piszesz , że masz mały problem, taka niespodzianka to super sprawa, chyba każda z nas byłaby zadowolona z takiej niespodzianki a ja na pewno , może tez w tym Kazimierzu będą atrakcje zimowe np. lodowisko , możecie pójść do kina, zazdroszczę twojej dziewczynie bo widać ze ci na niej bardzo zależy -a dlaczego Kazimierz bo mogą być tez inne miasta, tylko musi być blisko waszego miejsca zamieszkania, np. hotel gołebiowski-Wisła albo chyba gdzieś na mazurach, gdzies w górach, nad morzem , ale ja byłabym zadowolona z każdego miasta jakby mi coś takiego mąż zafundował, w Kazimierzu nie byłam ale podobno jest piękny tak że jak najbardziej, -hotel z basenem i spa to fajna sprawa -zalęży też co lubi twoja dziewczyna, ale ty ją znasz najbardziej, ale chyba każda z nas byłaby szczęśliwa z takiej niespodzianki

zależy mi żeby było to COŚ, jesteśmy z podkarpacia i szukam czegoś niedaleko, żeby nas droga za bardzo nie zmęczyła a w Kazimierzu nie byliśmy nigdy i tak sobie o nim własnie pomyślałem. A znacie może jakieś fajne miejsca, sprawdzone z Spa,basenem Albo jakieś fajne drewniane domki z kominkiem w pokoju itp ? Myślę że spędzenie czasu z dobrym winkiem, kominkiem przed sobą będzie lepszym pomysłem niż chodzenie po górach, zwiedzanie okolicy itp. Dobrze myśle ? :)

Gość gość
super myślisz, świetny masz pomysł na prawdę, chyba każda z nas tak by chciała i chyba troszkę zazdroszczę twojej wybrance

Pociągne dalej temat i poproszę o jakieś fajne sprawdzone miejsca, nie chciał bym aby coś zepsuło nam ten weekend, nie mam jak pojechać tam wczesniej i oblukać terenu bo pracuje codziennie, sam musze wziasc sobie wolne, a z własnego doświadczenia wiem jak kończyły się nasze wypady poprzez rezerwacje telefoniczną Bardzo proszę o podanie jakiś fajnych miejsc żeby można się było zrelaksować, odprężyć jakieś pomysły ? :D :)

Gość gość
Ja mogę poleci bardzo fajny hotel w Jeleniej Górze www.caspar.pl. Miałam okazję bywać w tym hotelu kilka razy -raz na rocznicę ślubu a dwa razy na konferencji z pracy. W hotelu można bardzo fajnie spędzić czas w strefie spa i też okolica jest bardzo ładna i można skorzystać z wielu atrakcji.