Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie zabawy na osiemnastkę?

Polecane posty

Gość gość

Za parę miesięcy wyprawiam osiemnastkę na 50 osób (40 os rodziny i 5 znajomych z osobami towarzyszącymi) Jakie zabawy mogą być na osiemnastce? DJ ma w planie Makarene, Kaczuszki, a kto w styczniu się urodził ma wstać ma wstać Ale co jeszcze? Nigdy nie wyprawialam urodzin, dlatego chcę żeby moja 18 była wyjątkowa i niezapomniana. Nie chcę, żeby goście się nudzili :)

Gość gość
Striptizer i zabawy jak w bear party :)

Gość gość
No to skoro tak rodzinna będzie ta osiemnastka to życzę udanej zabawy :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Gość gość
:-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d

Gość gość
fajnie :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d

Gość gość
Ale Ty robisz wesele czy 18? Ludzie wesela mają mniejsze. No i widać, że nigdy nie robiłaś urodzin, bo pomysły na "zabawy" masz z przedszkola i domu starców, pomieszane z biesiadą. MASAKRA

Gość gość
słoneczko, "ślepy anal", oralium to są zabawy w jakie bawi się młodzież. I to z reguły sporo wcześniej niż na osiemnastkach :D a ta twoja 18-tka to chyba dla dziadków i ich przyjaciół z domu spokojnej starości?

Gość gość
słoneczko, cuckold, może jakiś gangbang na jubilatke

Gość gość
Klasyczne dawanie klapsów na doopsko.

Gość gość
Dziwcie się, u mnie na 18 i weselach zawsze musi być makarena i kaczuszki i wszyscy dobrze się bawią. Nawet na polowinkach tak jest. A co do rodziny, większość to kuzyni/kuzynki mające 15-25 lat więc no sory, a z tych starszych to tylko dziadkowie.

Gość gość
Wolę takie zabawy niż chlać ciągle przy stole a pod koniec imprezy rzygać pod stołem. Więc chyba lepiej pić tak jak powinno, z umiarem i brać udziały w różnych zabawach?