Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż mnie straszy że mnie zdradzi z mojej winy...czy wniesc pozew o rozwod

Polecane posty

Gość gość

Sytuacja wyglada tak. Jestemy malzenstwem 8 lat. Niecaly rok po slubie urodzilam dziecko i niestety zmuszona bylam zrezygnowac z pracy. Dom, dziecko, itd... i wieczorami nie mam juz ochoty na sex. Zreszta moj facet jest taki ze dopraszal sie nie bedzie. Ok jak dla mnie. Ma ugotowane i uprane i to sie liczy. Ostatnio napadl na mnie ze ja sie nie odzywam do niego, powiedzial ze w lsitopadzie odezwalam sie do niego 7 razy tylko, i ze on tak dluzej nie moze i chyba znajdzie sobie kogos. Powiem wam ze mnie zamurowalo....Jak wy byscie zareagowaly na takie stwierdzenie

Gość gość
Haha. Dziwisz mu się? Bo ja nie. I ma facet prację. To nie jest życie. Zresztą to głupie prowo.

Gość gość
Dawno powinien cię pogonić w p**du bo jesteś g****o warta jako żona, najlepiej to poszukaj mu kochanki bo ty jesteś bardzo zarobiona, jesteś po prostu nieudacznikiem i fajtłapą.

Gość gość
Niema rochanka to powinnaś usłyszeć w*********j, nie dawać kasy i pogonić do roboty.

Gość gość
KObiero DOM DZIECKO ja p*****le i Ty zmecozne?? Wiekszosc jeszcze pracuje zawodowo i ogarnia dom i dziecko a Ty TAAKa zmeczona??!! ZALOSNA bab z Ciebie na mijscu Twojego emza dawno byc taka jak Ty pogonila.

Gość gość
Myślę, że Twój mąż mógł po prostu z Tobą porozmawiać zamiast od razu wytykać Ci to i owo. Nie załamuj się! Postaraj się więcej zadbać o siebie, poczuj się seksownie i pięknie we własnym ciele, zatroszcz się o to, abyście znowu stali się sobie bliscy. Rozumiem, że masz dużo obowiązków, ale jeśli dziś czegoś nie zrobisz - nic się nie stanie. Ja staram się planować zadania i ile mniej więcej na to potrzebuję czasu (za pierwszym razem naprawdę aż wystawiłam oczy jak szybko mi poszło). Trzymie za Ciebie kciuki :*

Gość gość
Ale z ciebie niedorajda zyciowa. My mamy troje dzieci, pracujemy i kochamy sie czesto.