Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość namysłow woj opolskie

TO W TYM MIEJSCU SPĘDZAM WIĘKSZOŚĆ CZASU

Polecane posty

Gość Namysłów wojew opolsk
12:40 podszywie w*********j i nie pleć bzdur ja tam jeżdżę raz na dwa miesiące i tego samego dnia Wracam szmato

Gość gość
tam mnie rodzice odwożą jak mi sie bardzo pogarsza i nie moga juz ze mna wytrzymac mowia mi wtedy ze mam depresje i musze na troche zostac ale ja wiem milion razy wiem ze mam poryta glowe i zamykaja mnie tam dla mojego dobra i nie wmowisz mi gosciu od homocwela ze jest inaczej bo wiem lepiej i co zatkało was?

12:47 ha:D sam sie podszywie zdradziłeś bo nicku swojego nie dałeś ps nikt mnie tam nie odwozi a na oddziale w szpitalu byłem przed rozpoczęciem leczenia 10 dni na obserwacji w 2016 roku w grudniu bo takie są procedury i to był raz gdy byłem tam w szpitalu teraz co dwa miesiące jeżdżę tam na wizyty i tego samego dnia Wracam!!!

12:47 sam się zdradziłeś i zapomniałeś się w nicku podpisać czubku :D🖐️

Gość SlaskiPan98
O,Namysłów,miło cię znowu widzieć,kretynie :)

Ślaski pan sam jesteś czubkiem nie ja ps tak wygląda Opole zobacz cały filmik i ja go nagrałem w Opolu zobacz cały filmik do końca Moje filmiki z Opola - YouTube Film dla zapytania mateokobi jaeostro ▶ 5:17 https://www.youtube.com/watch?v=rA3VrC2edfc 7 dni temu - Przesłany przez: Mateokobi Jaeostro Filmik z Opola.

a to jest mój drugi filmik z Opola zobacz sobie dwa filmiki z Opola i gdzie niby widzisz w tym pierwszym filmiku z 12:59 drewniane domy no gdzie ? drugi filmik zobacz cały https://www.youtube.com/watch?v=K1hoLE_QDRM

13:02 wejdę jak obejrzysz moje dwa całe filmiki z Opola powyżej i je skomentujesz :D

dlaczego ja jestem taki p**********y czy jestem gorszy od was dlatego ze mam zryta glowe i nie umiem o niczym rozmawiac oprocz dziur i zadoopii

Hala Widowisko-Sportowa w Opolu (Hala Okrąglak) ⋆ Klubowe ... https://www.kmspolska.pl/miasto/opole/ Opole – tutaj bije muzyczne serce Polski. Opole to stolica województwa opolskiego. Jednak raz w roku staje się stolicą polskiej piosenki. Na deskach opolskiego amfiteatru pierwsze kroki i wielkie kariery rozpoczynali najbardziej znani polscy muzycy. W nowoczesnym Muzeum Polskiej Piosenki fani muzyki mogą spędzić ... Trening z ZAKSĄ, puchar KMŚ na wyciągnięcie ręki - Sportowe Opole https://sportoweopole.pl/trening-z-zaksa-puchar-kms-na-wyciagniecie-reki/ 29 lis 2017 - Niespełna dwa tygodnie dzielą nas od wielkiego święta światowej siatkówki – Klubowych Mistrzostw Świata. Z tej okazji uczniowie opolskich szkół wzięli dziś (29 listopada) udział sportowym wydarzeniu „14 kroków do FIVB Klubowych Mistrzostw Świata w Piłce Siatkowej Mężczyzn” z udziałem ...

ŚlaskiPan opole jest bogatsze niż katowice czubku dowód Opole jednym z najbogatszych miast wojewódzkich w Polsce. Boga ... radio.opole.pl/100,205768,opole-jednym-z-najbogatszych-miast-wojewodzkich- 20 lip 2017 - To bardzo cieszy, że Opole w niezależnym rankingu znalazło się na tzw. pudle z brązowym medalem wśród najbogatszych miast wojewódzkich w Polsce - powiedział w porannej rozmowie W cztery oczy prezydent stolicy regionu Arkadiusz Wiśniewski. Odniósł się w ... Opole jednym z najbogatszych miast wojewódzkich w Polsce. Bogatsze są tylko Warszawa i Wrocław - To bardzo cieszy, że Opole w niezależnym rankingu znalazło się na tzw. "pudle" z brązowym medalem wśród najbogatszych miast wojewódzkic

ŚląskiPan w porównaniu do Opola katowice są biedne dowód (zobacz całe moje filmiki) http://radio.opole.pl/100,205768,opole-jednym-z-najbogatszych-miast-wojewodzkich- 2017-07-20, 11:00 Autor: Marzena Śmierciak (oprac. BW) Opole jednym z najbogatszych miast wojewódzkich w Polsce. Bogatsze są tylko Warszawa i Wrocław - To bardzo cieszy, że Opole w niezależnym rankingu znalazło się na tzw. "pudle" z brązowym medalem wśród najbogatszych miast wojewódzkich w Polsce - powiedział w porannej rozmowie "W cztery oczy" prezydent stolicy regionu Arkadiusz Wiśniewski. Odniósł się w ten sposób do ostatniego rankingu samorządowego pisma "Wspólnota" dotyczącego zamożności samorządów w roku 2016.

i co zatkało cię Katowice są biedniejsze od Opola ale wstyd co ?

Drewniane domy tam macie.Radio Opole napisało,że Opole najbogatsze.Haha,nie moge !! A radio pierdziszew dolny napisało,że pierdziszew dolny jest najbogatszy. Takie dowody to sobie możesz wsadzić głęboko w dupę,albo wetknąć gdzieś w belkę twojego drewnianego domku ;)

ŚlaskiPan 98 Gazeta wyborcza katowice też napisała że Opole jest 3 Najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce po Warszawie i Wrocławiu dowód Ranking najbogatszych miast. Tak wypadają nasze katowice.wyborcza.pl/katowice/7,35063,22119131,ranking-najbogatszych-miast-tak-wy... 20 lip 2017 - Najbogatsze miasta dzielą się na trzy grupy. To obszary ... Stara się też obalić stereotypy, że Opole to miasto gdzieś na trasie Katowice-Wrocław. ... Pocieszeniem dla tych mieszkańców miast może być to, że naukowcy za naprawdę biedne uznali te, gdzie dochód na mieszkańca nie przekracza 2,3 tys. zł.

Wiadomości z Katowic Ranking najbogatszych miast. Tak wypadają nasze Przemysław Jedlecki 20 lipca 2017 | 07:13 Katowice znalazły się tuż za podium w zestawieniu miast wojewódzkich. Sosnowiec, Siemianowice Śląskie, Świętochłowice - to z kolei... najbiedniejsze duże miasta w Polsce. Największym zwycięzcą okazują się niewielkie Sośnicowice. Ten artykuł czytasz w ramach bezpłatnego limitu To dane z najnowszego rankingu bogactwa samorządów, które dla pisma „Wspólnota” przygotowała Julita Łukomska i Paweł Swianiewicz z Uniwersytetu Warszawskiego. „Do finansowej arystokracji możemy zaliczyć 43 gminy, których dochody w naszym rankingu przekraczają 5000 zł na mieszkańca” – zwracają uwagę w podsumowaniu autorzy.

śląskiPan98 skoro piszesz że mamy w Opolu drewniane domy to niby gdzie ? gdzie ty niby widzisz domy drewniane no gdzie ? obejrzyj cały filmik Moje filmiki z Opola - YouTube Film dla zapytania mateokobi jaeostro ▶ 5:17 https://www.youtube.com/watch?v=rA3VrC2edfc 7 dni temu - Przesłany przez: Mateokobi Jaeostro Filmik z Opola.

Wiadomości z Katowic Ranking najbogatszych miast. Tak wypadają nasze Przemysław Jedlecki 20 lipca 2017 | 07:13 Katowice spadły z podium Autorzy rankingu podzielili zestawienie na kategorie miast. Osobno traktują wojewódzkie, powiatowe, małe miasta, gminy i wsie.Spośród miast wojewódzkich pierwsze miejsce przypadło Warszawie z dochodem na głowę mieszkańca na poziomie 6,7 tys. zł. Drugi jest Wrocław z wynikiem 5,2 tys. zł. Ostatnie miejsce na podium zajęło Opole. Tu dochód miasta wynosi 5 tys. zł na mieszkańca. Naukowcy zwracają na nie szczególną uwagę, ponieważ rok temu było czwarte, a Katowice trzecie. Teraz te śląskie miasta zamieniły się miejscami. Dochód Katowic na jednego mieszkańca to dokładnie 4959 zł, czyli kilkadziesiąt złotych mniej niż w Opolu. Skąd ten sukces? Prezydent Arkadiusz Wiśniewski wyjaśnia, że w ciągu trzech lat budżet miasta wzrósł z 600 mln zł do niecałego miliarda złotych i w ostatnich latach z UE udało się zdobyć 350 mln zł dotacji. Stara się też obalić stereotypy, że Opole to miasto gdzieś na trasie Katowice-Wrocław. Zwraca uw

poczytaj komentarz z 13:35 i co ? nawet gazeta wyborcza katowice pisze że Opole jest bogatsze od katowic i co zatkało cię :D

I co ŚląskiPan zatkało cię i co nie wiesz co napisać? I co zatkało cię że Katowice w porównaniu do Opola są biedne zatkało cię?

Gość alutka z bliziutka
jaką jednostkę chorobową ma ten biedny człowiek? :o czytam te jego dzisiejsze tematy i posty i z podziwu wyjść nie mogę. gdzie takie czubki bywają, bo ja 40 lat po świecie chodzę i nigdy kogoś takiego nie spotkałam. Wnioskuję więc że muszą być pozamykani w zakładach dla obłąkanych. Ale mają tam internet? I mogą tak ingerować w świat ludzi normalnych? Przecież oni powinni mieć jakiś wewnętrzny net dla świrów, jakiś zamknięty czubnet czy coś w tym rodzaju

Co ŚląskiPan znikł bo tak go zatkało że nie wie co odpisać :D

ŚląskiPan akurat to gazeta wyborcza katowice i prawda jest taka że Opole jest Bogatsze od Katowic i taka jest prawda