Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waszym zdaniem to świadczy o zdradzie ?

Polecane posty

Gość gość

Mam nadzieje ,ze podpowiecie mi os z dmskiego puntu widzenia.Jestem z dziewczyna 2 lata. Nic nie wskazywalo, ze mnie zdradza do tej pory, choc nie wiem tego bo nie mieszkamy razem i nie wiem co robi 24h / dobe. Ale ostatnio u niej bylem i cos mnie zaniepokoilo. Kilka razy dzwonil do niej telefon i odrzucila polaczenie - nie odebrala. W lazience u niej stalo jeszcze opakowanie perfum- nowe, ona mieszka z siostra , wiec nie jestem pewien czyje to perfumy. Wg was mam powody do niepokoju? Czy przesadzam?

Gość gwoli wyjasnienia
Jesli jestescie oficjalnie para to mogles zapytac kto dzwoni jesli kilkakrotnie odrzucala jakies polaczenie. Normalne zachowanie to to nie jest.

Gość gość
Nie zapytalem, moze powinienem... ale i tak logicznie myslac jesli ma cos do ukrycia to raczej by mi sie nie przyznala... Wiec was pytam co o tym sadzicie

Gość gość
Świadczy o tym, że jest fałszywa i coś ukrywa.

Gość gość
Nie wydaje mi sie osoba falszywa, ale dziwne mi sie to wydalo...

Gość gość
teraz sie zastanawiam czy kogos ma? Czy niekoniecznie? Sama mi sie raczej nie przyzna, nawet jesli by cos tam ukrywala

Gość gość
No to już ją ktoś wy/ru/chał ale pocieszę cię: to nic strasznego. Co druga dziewczyna (albo i częściej) jest wielokrotnie wy/ru/cha/na a naokoło tylko same rogi i Rogacze okazałe.

to może o czymś świadczyć w takim samym stopniu jak o niczym, masz tylko dwie nędzne poszlaki nie popadaj w paranoje, ale obserwuj, prędzej czy później się okaże

Gość gość
Gdyby była szczera, to powiedziałaby sama, że nie odbiera ponieważ "coś tam" i po drugim telefonie też. I oczywiście odpowiedziałaby wprost na ewentualne pytania zadane przez Ciebie,a nie wymijająco, a to wyjaśniłoby całą sytuację.

Gość gość
wlasnie nic o tym nie powiedziala. Tel. zdzwonil jakies 3 razy i raz przyszedl sms, w sumie to bylo w czasie nazego seksu czesciowo i myslalem ze dlatego nie odbiera, ale raz tez dzwonil jak wyszedlem do lazienki

Gość gość
i wtedy jak wyszedlem do lazienki tez nie odebrala

Gość gość
Haha, dobre! No i co autorze no to powiesz?

Gość gość
Nie nie jest normalne u mnie też tak było a później okazało się że płynnie przeprowadziła się do innego Faceta a ja stanąłem jak wryty zanim dotarło do mnie co się stało ;) Najlepsze jest to że tak jak ja na zadawane pytania czy jest ktoś inny będzie dostawał odpowiedzi że to Ty jesteś najważniejszy i nikt inny się nie liczy :) :):) Taki tekst dostałem tydzień przed rozstaniem. Tak że tak

Gość gość
Trzeba bylo powiedzieć, że ładnie pachną te perfumy. I zapytać czy to siostry. I dalej dążyć temat.

czyli jakby odebrała w trakcie to znaczy że wszystko ok? ty a może jak poszedłeś do łazienki to znowu nie odebrała bo musiała sobie skończyć sama?

Gość gość
Nie dowiesz sie prawdy od niej, więc przy najbliższej okazji powinieneś dorwać jej telefon, poczytać smsy, przejrzeć historię połączeń. Tylko wtedy dowiesz sie prawdy.