Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie Tanie meble? Koniec z IKEA.

Polecane posty

Gość gość

Witam . Mam stare poniszczone meble pamięjące czasy PRL-u. Chciałbym was zapytać jaką markę mebli polecacie, do nie dużego pokoju , nie czarne. Teraz mam ciemno strasznie od mebli. Ogólnie ku przestrodzę nie polecam IKEI ponieważ po kilkukrotnym używaniu komody rozleciały się zawiasy przesuwne. Meble też mają słabe. chyba ze drewniane. Myśłałem też nad AGATA meble, ale natrafiłem na recenzje i dziękuj***ardzo. Czy sa jeszcze jakies w miarę tanie meble. Potrzebuje przede wszytskim szafy dość dużej na ubrania. Aha i łóżko też jakie polecacie. Łóżko z ikei z niewygodnym materacem się rozleciało. Chyba moja przygoda z IKEA sie raz na dobre skończy

Gość gość
tez nie lubie ikei

Gość gość
a ja lubię ikeę :) mam masę mebli , sprzętów kuchennych , zastawy stołowej , pościeli z tego sklepu i jestem bardzo zadowolona . ale nie oczekiwałam żeby stolik za 49 zł trwał całe lata albo szafa za 399 zł " przeżyła " dzieciństwo moich dzieci . a ikea ma meble zróżnicowane , tańsze i droższe i za to ją lubię :)

Gość gość
U mnie IKEA działa bez zarzutu (mam szafki kuchenne,kanapę, komode, fotel, regał). Tanio mozesz kupic szafe uzywana, mozesz sobie ja pomalowac, jak chcesz.

Gość gość
teraz kupiłam na raty sofę skórzaną i naprawdę sś to raty 0 %:)

Gość gość
Meble do spania z IKEi mają opinię jednorazowych.

Gość gość
u kogo ? chyba u tych ,którzy się spodziewali że łóżko za 99 zł zapiszą swoim nienarodzonym jeszcze dzieciom :)

Gość gość
I to prawda, są kiepskiej jakości.

Gość gość
u kogo ? chyba u tych ,którzy się spodziewali że łóżko za 99 zł zapiszą swoim nienarodzonym jeszcze dzieciom usmiech.gif X U normalnych użytkowników, a nie kurek- ekspertek z kafe :P

Gość gość
u kogo ? chyba u tych ,którzy się spodziewali że łóżko za 99 zł zapiszą swoim nienarodzonym jeszcze dzieciom usmiech.gif x Na pewno nie u specjalistek od meblościanek z Radomia i Sosnowca :D

Gość gość
Kafe-kwoczka zawsze wie lepiej, nie przegadasz :P

Gość gość
naużytkowała się przez lata ludwików od Bodzia, to i do dykty przywykła :P

Gość gość
Albo tanie albo dobre.. te wszystkie brw agata meble to taki sam szmelc plyta plisniowa ! Za tanie pieniadze nie dostaniesz mebla z prawdziwego drewna..

Gość gość
jak szukasz tanich mebli to GAŁA MEBLE - wyjątkowo ładne meble w takiej cenie

Gość demino
Sam ostatnio szukałem tanich mebli trafiłem na stronę makrodom.pl są tanie w dodatku dobrze wykonane na początku kupiłem stół a teraz fajny regał.

Gość aneta1984
Ja polecam meble z https://www.wikimeble.pl Mają konkurencyjne ceny i fajne systemy modułowe. Mam sofę i taką nowoczesną a'la meblościankę ich produkcji i jestem zadowolona.

Gość gość
Nie wiem co wy robicie z tymi meblami. Co to za komoda z ikei? Ja mam dwa typy komod z ikei, jedne malm a drugie jakies juz obecnie wycofane. Przy moim intensywnym uzywaniu, trzaskaniu szufladami itp nadal wszystko trzyma sie kupy. Mam tez regaly, stol, krzesla. Moze trafilas na wadliwy egzemplarz?

Gość Trzymcia
Ja zdecydowałam się na zakup mebli na wymiar. U mnie w Trójmieście bardzo solidne i ładne szafy robią Indeco Wybrzeże. Mebli z tzw. sieciówek miałam już dość, a dwa, nowe mieszkanie ma taki układ, że szafa wnękowa pozwala zaoszczędzić sporo miejsca. Ceny w Indeco wybrzeże są też bardzo okej http://www.indecowybrzeze.pl/. Załapałam się na rabat minus 100 dla nowych klientów. Można więc zainwestować w szafę na wymiar, wcale nie musi być ona taka droga. :)

Ja mam meble od stolarza amatora. poszukaj na ogłoszenia stolarz albo meble na zamówienie drewniane

Gość lelka_43
Zobaczcie sobie ceny mebli w http://www.makrodom.pl/ , można kupić meble za grosze, a jakość dużo lepsza niż te meble z sieciówek. Siecówki jak ikea mają duże ceny bo inwestują sporo kasy w reklamy w tv itd i ludzie kupują tam dużo bo ich znaja, a tak naprawdę lepsze meble można znaleźć taniej.

Gość kama12x
Fakt kupowałam stolik kawowy w Makrodom.pl w sumie akurat był na promocji także zapłaciłam za niego dosłownie grosze a trzyma się do tej pory świetnie

Zgadzam się. Nie zawsze to co popularne, to dobre. Ja staram się kupować meble i akcesoria do domu z polecenia. Wtedy mam pewność, że coś jest dobre. Gdyby ktoś z was urządzał sypialnie, bądź wybierał materac do łóżka to mogę polecić swój. Kupiłam go tutaj http://materace-visco.pl . Uwierzcie mi na słowo, materac najwyższej jakości! W żadnej sieciówce nie spotkałam się z tak dobrym materacem jak ten. Wcześniej nie sądziłam, że odpowiednio dobrany materac ma aż taki wpływ na nasz sen...a jak się okazuje, ma i to ogromny!

Mogę z czystym sumieniem polecić firmę www.POLANOMEBLE.PL Meble są naprawdę świetniej jakości i do tego w rozsądnej cenie !