Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny co w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny chciałem Was zapytać co zrobiły byście w sytuacji gdy stosunkowo nowy kolega wyznaje wam wprost miłość a wy nie myślałyście o nim pod tym kątem .... Dajecie mu szansę i chcecie go lepiej poznać? Mówicie że nie jesteście nim zainteresowane czy zrywacie z nim całkowicie kontakt ?

Gość gość
jak mi się podoba to daję mu szansę ale ktory by się tak odwazył?:D

Gość gość
Nowy kolega chyba w takim razie nie wiem co to miłość, skoro od razu ją wyznaje :-P :-D

Gość gość
Nie wie * ;-)

Gość gość
Ten nowy kolega raczej się zauroczył

Gość gość
To nie zauroczenie za długo to trwa... znamy się od października razem jeździmy na studia zaocznie

Gość gość
ty byś chciał "stosunkowo" wcześniej, ale kobieta owa nie całkiem :P

Gość gość
Nie jest dobrze od razu wyznawać uczucia. Dziewczyna może się wystraszyc i nawet relacja która mogłaby się pozytywnie rozwinąć moze się posypać. Z wyznaniami lepiej się nie spieszyć, rozsądniej jest najpierw niewerbalnie okazywać jej zainteresowanie, częściej się spotykać, pisać, dzwonić.

Gość gość
Znacie się od października, czyli 3 miesiące, w tym ile razy w tygodniu, dwa? razy jeździcie razem w autobusie czy pociągu, no weź dziewczyno pomyśl, co to za znajomość?

Gość gość
4 zjazdy w miesiącu :)

Gość gość
Za szybko z tą miłoscią, wyznaniami, dziewczyna moze się wystraszyć. Autor chyba pomylil zauroczenie z uczuciem. Zamiast się zaprzyjaźnić, poszedł na skróty.

Gość gość
No dobra w takim razie jak się doc niej zbliżyć? Ona jest inna jak wszystkie które doc tej pory poznałem taka wyjątkowa :) problem jest tu że ona nie siedzi ciągle z telefonem w ręku jak wieszosc z nas i bardzo długo się czeka aż od pisze o czym mnie uprzedzila na samym początku ... Także słabo z tym pisanem czasem to myślę czy ona wgl chcę pisać jak odpisuje po 30paru godzinach.. Doradzicie coś czy będziecie mnie ciśli że zauroczony a nie zakochany ...

Gość gość
olałabym bo widac, że to desperat i każdej nowopoznanej koleżance pewnie wyznaje miłość

Gość gość
Tak każdej zaraz tobie wyznam...