Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie. Jeśli macie konto w BZWBK to ostrzegam was. Uciekajcie stamtąd.

Polecane posty

Gość gość

Ten bank to bezczelni oszuści i naciągacze. Wlasnie zobaczyłem na stronie komunikat, że pobrało mi jakąś kare. Wszedłem i okazało sie, że to za to, że zablokowałem kiedyś tam kartę wpisując błędny pin. Kara nieduża, w wysokości 6 złotych, ale nie o to chodzi. Przy moich zarobkach to żadne pieniądze. Chodzi o sam fakt, że nikt nie poinformował mnie o takich sankcjach. Ciekawe ile jeszcze jest kar i kruczków, o których nie wiem. Za takie potraktowanie klienta jutro odchodze z tego banku. Nie będą mi zabierać pieniędzy bez mojej wiedzy.

Gość gość
Nikt cię nie poinformował? A może w regulaminie małym druczkiem było to napisane, czyli cię poinformował? Nie wyobrażasz sobie chyba, żeby ktoś wyrecytował ci kilkadziesiąt stron regulaminu?

Gość gość
zgadzam sie, najgorszy bank ever

Gość gość
Wszystkie banki i bogacze to jeden pierun. Myślą o swoim zysku i ryzykują pieniędzmi biednych a w razie czego głód im nigdy nie grozi

Gość gość
ach nikt cię nie poinformował? a może zajrzyj do tabeli opłat i oprocentowania, zapoznanie się z którą potwierdziłeś zakładając rachunek następny debil podpisujący/klikający jak leci bez czytania, a potem płacz do garbatego, że ma dzieci proste. Jak te, pożal się boże, sieroty frankowe :o

Gość gość
Nie każe nikomu czytać całej umowy, ale o takich sankcjach i opłatach powinno się chyba informować klienta. Jest to celowo przemilczane. Nie chodzi mi o głupie 6 Zeta. Tylko chodzi o etykę. Skoro myślą że nie mają konkurencji to ja ich wyprowadzę z błędu. Jestem zapracowanym czlowiekiem i nie mam czasu czytać wielkich stert papieru małym druczkiem, ale uważam, że bank jako usługa powinien poinformować klienta o istotnych dla niego rzeczach, a nie o bzdurach.

Gość gość
A te najistotniejsze rzeczy to dodatkowe opłaty i sankcje finansowe. Reszta raczej klientów nie interesuje.

Gość gość
Etyka to tylko zabieg PR-owy. Takie wilcze prawo silniejszego, czyli banku, żeby przemilczać a ty albo jesteś mądry i wiesz o co sam dopytać albo uczysz się na błędach, żeby być mądry w przyszłości