Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mentos1996

Słona cipka

Polecane posty

Witam (jestem mężczyzną) Mam problem ponieważ nie mogę zadowolić swojej kobiety oralnie ponieważ gdy zaczynam ją tam lizać wyczuwam dziwny słony smak który wręcz przyprawia mnie o odruchy wymiotne, śluz jest normalny przeźroczysty, jedynie jak ją mogę pieścić językiem to łechtaczkę bo tam ten smak tj nie dociera, chciałbym bardzo w końcu ją zadowolić.

Gość gość
to jom w*****aj :D:D

Gość gość
Psiknij odswiezaczwm

Gość gość
Dość otwarty zwiazek:p to oksymoron, jak coś jest związane to nie może być otwarte, masz układ a nie związek, nikt kto kocha nie idzie na otwarte układy, nigdy.

Gość gość
Może ma jakaś infekcje pochwy

Gość Kilo

Każda ma słone. Luz

Gość Truskaweczki i śmietana

Słone ? Chyba Ty? Każdej nie lizałeś. 

Polecam Bitą śmietanę w spreju i owoce. Zrób sobie z jej myszki deser...Popsikaj śmietaną ale np.zrób dróżkę od splotu słonecznego (gdzie koniec szyi)między piersiami do pępka no i meta przez myszkę aż do ud, obsyp drobnymi owocami np. Plasterki truskawek bananów. Jeśli w trakcie poczujesz słony posmak to zawsze możesz liznąć śmietany czy skubnąć słodki kawałek owoca. Możesz użyć przed...kostkę czekolady. 

Może spożywa bardzo dużo soli. Potraw solonych. A jak zapach? Oby czosnku nie zjadła przed...albo ryby sam zapach odrzuca. Apropo podobno ananasa dużo jeść przed ..to słodko soczki smakują. Facet jeden zajechał takim śledziem że pogoniłam go a wcześniej prawie wyhaftowałam...niektórzy żrą ryby czochu cebuli się nażrą. Daj znać jak spróbujesz.

Po zatym namów dziewczynę na wymaz u Ginekologa nie wspominając o tym zapachu tylko, że martwisz się o jej zdrowie i co jakiś czas powinna się zbadać a Ty będziesz spokojniejszy wiedząc, że wszystko u niej ok.