Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jaaa

Przeniesienie się z liceum do technikum

Polecane posty

Gość Taka jaaa

Witam. Chodze do 1 klasy liceum prywatnym . Za kilka dni jest rada i zacznie sie drugie półrocze. W liceum strasznie mi sie nie podoba niektorzy nauczyciele czepiaja sie o byle co. Nawet nie z mojej winny. Uczniowie z mojej klasy mysla ze zjedli wszystkie rozumy i uwazaja sie za najmądrzejszych (chodz tak nie jest) . Moja przyjaciolka chodzi do technikum na profil organizacji reklam. Chetnie bym przepisala sie do niej. Aby nie byc w tym liceum. Ale nie wiem czy mozna sie przepisac. Wiem ze 3 przedmioty maja zawodowe reszte takich jak ja w liceum. Bym musiala chyba zaliczyc te zawodowe. Ale nie wiem . Co robic ? Da sie przeniesc ??? Pomocy nwm co robic. Nie wiem czy rodzice sie zgodza. W liceum miesiecznie placa moji rodzice dosc duzo a na dodatek codzienne dojazdy 40 min jazdy a do technikum 7 min . Pomocy..

Gość gość
powinnaś porozmawiać z rodzicami na ten temat

Gość gość
Rozmawialam. Tata chce bym skonczyla jakas szkole. A jesli mama mi by pomogla z przeniesieniem to mu to pasuje. A mama raczej by mi pomogla. Ale czy bede mogla przeniesc sie tego nie wiem bo zalezy od szkoly i wg czy mnie przyjma