Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prawdziwa twarz znanych osób

Polecane posty

Gość gość

Czemu znane osoby usuwają posty i blokują osoby na insa..., które ośmielają się mieć inne zdanie niż reszta?

Gość gość
zebys poznał słowo "zamordyzm" skojarzył je z pojęciami które juz znasz i tak uformowany spełniał określona funkcje bądź leżał az będziesz potrzebny w formalinie biedy i wkooorfienia aż będziesz potrzebny

Gość gość
wykorzystuje sie oczywiscie celebrytów i portale społecznościowe. taka sytuacja w której na znanych i bogatych wylewa sie fala hejtu to idealne warunki żeby przekonać ich do konieczności cenzury i wpowadzic odpowiednie ustawy. włacz kiedys sobie dziennik i sie spompuj jakiejś politycznej kooorfie na kineskop. chociaż w zasadzie to nawet nie brygadzisci

Gość gość
na koncie mam juz spust na killku byłych obecnych i przyszłych liderów tych i innych inicjatyw w tym na kukiza. przystojny chłopaczyna z niego szczególnie w garniaku

Gość gość
trudno mu odmówic inteligencji i haztyzmy jak juz on sie ewakuuje do sejmu to znaczy ze będzie nieciekawie. a moze go tam za zasługi włożyli? nie wiem. czekamy na kazika

Gość gość
zasadniczo są trzy opcje. albo sam coś zrobisz i bedziesz mógł postawic jakieś tam waruneczki albo sie dasz wodzić za nos manipulatorom albo sie postawisz i zginiesz. ta trzecia mozliwośc oczywiście także zostanie własciwie wyreżyserowana i przedstawiona. jedyny zatem wybór jaki masz jest miedzy zyciem a śmiercią. poza tym nic nie zmienisz. ja wybieram śmierć. c***j wam w dooopy

Gość gość
oczywiście to wszystko kwestie ekonomiczne. a mnie w c***ja nikt ciął nie będzie. znam wartośc swojego zycia znam wartosc innych towarów wiem co znaczy myśleć perspektywicznie