Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy możecie się za mnie pomodlić?

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczór. Czy możecie zmowic choćby zdrowaske? Taką szczerą. Proszę w intencji o odzyskanie zdrowia psychicznego, silną wolę do walki, o uzdrowienie. Błagam. Dobranoc

Gość gośćśćć
a jak masz na imię?

Gość gośćśćć
jesteś tam jeszcze?

Gość gość
pomódl się do św Rity, ona ci pomoże :)

Gość Aniver
Wieczne odpoczywanie racz ci dać panie

Gość gość
Teraz jest najgorzej. To nigdy Nie minie. Czuje się jakbym przegrała swoje życie. Jest mi tak ciężko ze aż płacze z niewiadomych przyczyn. Czuje ze nie mam gdzie szukać pomocy. Nie chce się zabijać nie mam zamiaru ale nie chce tak zyc. Tragiczne

Gość Rapidd
22:49 :D

Gość gośćśćć
gość dziś napisz coś więcej o sobie, dlaczego tak się czujesz, co się stało że tak jest ? ile masz lat? Rapidd dziś a ciebie co w tym śmieszy?? :o

Gość gość
Haha 22:51

Gość gość
Szukałam wśród Was zrozumienia i pomocy. Widać nie ma w drugim człowieku dobra

Gość gość
Jeśli jest to możliwe mogę napisać na pocztę email. Nie chce pisać o tym publicznie

Gość gośćśćć
gość dziś ja chcę ci pomóc i zrozumieć to mi nie odpowiadasz

Gość gość
Widze i dziękuję za to. Napisałam czy mogłabym napisać do Ciebie na e-mail. Jeśli tak prosze podaj go a ZAraz do Ciebie napisze

Gość gość
Pomodle się, a ty pomodl się za mnie. Autorko, nie daj się zabić psychicznie, bo od tego bliska droga do śmierci fizycznej. Twoje problemy są mniejsze niż moje, masz pewnie dom, jakąś rodzine, ja od piątku nie mam nic :/ staję się bezdomnym 22 latkiem, bez rodziny, bez chęci do życia..

Gość gość
Spoko i tak mnie to nie kosztuje nic.

Gość gość
Strasznie współczuję. Pomodle się a ty daj znać jak sprawy się układają za jakiś czas. Obiecuje ze wrócę do tego wątku

Gość gość
Jeżeli chcesz to napisz do mnie, a napiszę co mnie spotyka, ty napiszesz co spotyka Ciebie. Takizashi881@gmail.com

Gość gośćśćć
no ja tu meila nie podam bo znając tutejszych to zaraz masę głupot mi wyślą :o najważniejsze to pamiętać że z każdej sytuacji można wyjść, tylko nie wolno się poddawać i nie wolno bać się prosić o pomoc bo na pewno są w pobliżu was ludzie którzy wam mogą pomóc

Gość gość
Może ktoś pomoglby rozmowa? Mój e-mail marchewka.marysia@wp.pl Proszę ludzie miejcie serce

Gość gość
napisz chociaż pobieżnie o co chodzi tu jest sporo ludzi którzy mogą coś doradzić ale nie każdy będzie pisał meile. Napisz co się dzieje a na pewno coś poradzimy

Gość gość
Jestem wręcz załamana moją sytuacją. Od 1,5 roku mam jakiś dziwny stan psychiczny Ale od 6 miesięcy jest tragedia. Coś w rodzaju manii przesladozwczej a do tego nerwicy natręctw. To dla mnie brzmi jak wyrok. Chce powiedzieć o tym mamie. Tylko jak? Zawiode ja. Czy kiedyś się z tego wylecze? Jestem młoda. Może z czasem? Jeśli nie to nie widzę sensu dalszego życia bo nie mam zamairu tak zyc. A tak bardzo chciałabym być normalna i szczęśliwa z swoją rodziną której nie docenilam jak miałam stabilny stan

Gość gość
nie martwcie się , ja dziś za wami wszystkimi się pomodlę , o 21:00 , to jest stała moja pora modlitw. Ale niedawno dowiedziałem się (z objawień Mingosy 2017 ) , że modlitwa jest skuteczna tylko na kolanach. Co mnie zdziwiło , gdyż w kościele nawet komunię się przyjmuję na stojąco. Ale w ubiegłorocznych objawieniach jest o tym mocno napomniane. x Przez ponad rok wspomagałem osoby ze strony psychiatria.pl gdzie dużo młodych ludzi miało podobne problemy jak wasze , wysyłałem im nawet piękne portrety Maryi . x Dla Maryi to najłatwiejszy i najszybszy dar dać komuś pogodę ducha czy zwycięstwo nad depresją , bo ona was bardzo kocha. Już po 2 dziesiątkach różańca otrzymać można od niej ukojenie serca i radość . x Są niestety przypadki gdy smutek i zatrwożenia wynikają z nieznanych przykrych niespodzianek losu. Ale wówczas Maryja mówi: "... Nie zatrważajcie waszych serc , w Boga wierzcie i mi wierzcie a Ja wam wszystko wyproszę ... ". (Barbara Kloss, 1980, Morąg)

Gość gość
gość dziś .... (ale niedawno dowiedziałem się (z objawień Mingosy 2017 ) , że modlitwa jest skuteczna tylko na kolanach. Co mnie zdziwiło , gdyż w kościele nawet komunię się przyjmuję na stojąco.).... No właśnie, a tym bardziej że nawet księża większość modlitw odmawiają na stojąco. A wiesz co mi się wydaje, że najważniejsze jest to żeby to była szczera modlitwa i w skupieniu.